CHP Milletvekilli Mustafa Sarıgül: 55 bin öğretmenimiz öğrencileriyle mutlaka buluşmalı

CHP Milletvekilli Mustafa Sarıgül, ataması yapılmayan öğretmen adaylarının 55 bin ek atama talebiyle Ankara’da yaptıkları eyleme destek verdi.
 Tarih: 16-06-2023 23:24:39
CHP Milletvekilli Mustafa Sarıgül: 55 bin öğretmenimiz öğrencileriyle mutlaka buluşmalı

CHP Milletvekilli Mustafa Sarıgül, ataması yapılmayan öğretmen adaylarının 55 bin ek atama talebiyle Ankara’da yaptıkları eyleme destek verdi.

CHP Erzincan Milletvekilli Sarıgül, “Ülkenin geleceği çocuklarımızdır. Çocuklarımızın geleceği de öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz bakkallık, kasaplık, garsonluk yapıyor. Bu da beni bir öğretmen olarak gerçekten son derece üzüyor. Sayın Bakan’dan beklentimiz 55 bin öğretmenizin ataması yapılmalı” dedi.

Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen öğretmen adayları, bugün Ulus Meydanı’nda toplanarak 55 bin ek atama talebiyle eylem yaptı. Eyleme, sendika temsilcileri ve CHP Erzincan Milletvekilli Mustafa Sarıgül de destek verdi.

Kendisi de öğretmen kökenli olan CHP Erzincan Milletvekilli Sarıgül, ''Sayın Bakan’dan beklentimiz 55 bin öğretmenizin ataması yapılması'' vurgusunu yaparken şöyle devam etti:

55 bin öğretmen hak arama mücadelesi veriyor. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmeni olarak öğretmenlerimin yanındayım. Öğretmenlerimizi öğrencileri ile buluşmak istiyorlar. Seçimden önce çok söz verildi. Artık bu sözün mutlaka yerine gelmesi lazım. Ülkenin geleceği çocuklarımızdır. Çocuklarımızın geleceği de mutlaka öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz bakkallık, kasaplık, garsonluk yapıyor. Bu da beni bir öğretmen olarak gerçekten son derece üzüyor. Sayın Bakan’dan beklentimiz 55 bin öğretmenizin ataması yapılmalı 55 bin öğretmenimiz öğrencileriyle mutlaka buluşmalı.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI