Tecrübeli Siyasetçi Tayfun Güler '' Can Sultangazi'nin yüzde yüzünü kucaklayacağım ''

Sultangazi'nin önde gelen siyasetçilerinden Uluslararası Medeniyet Refah Eğitim ve Sağlık Derneği (U.M.R.E.) Sultangazi İlçe Başkanı Tayfun Güler,genel seçimlerin ardından iktidar ve muhalefetin yönünü yerel seçimlere döndürdüğü ifade ederek, Sultangazi’de de taşın altına elini koyarak göreve talip olduğunu çalışmalara şimdiden başladıklarını belirtti.
 Tarih: 01-06-2023 16:59:21   Güncelleme: 01-06-2023 17:41:21
Tecrübeli Siyasetçi Tayfun Güler '' Can Sultangazi'nin yüzde yüzünü kucaklayacağım ''

Genel seçimlerin ardından şimdiden gündem 9 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler oldu. Sultangazi’nin tecrübeli ve aktif siyasetçilerinden Uluslararası Medeniyet Refah Eğitim ve Sağlık Derneği (U.M.R.E.) Sultangazi İlçe Başkanı Tayfun Güler'de şimdiden sahaya inerek çalışmalara başladı.

Uluslararası Medeniyet Refah Eğitim ve Sağlık Derneği (U.M.R.E.) Sultangazi İlçe Başkanı Tayfun Güler '' Bilgimle, deneyimlerimle her gün öğrenmeye çalıştığım yeni yeni konularla ülkeme ilçemize hizmet için kırıcı bir politika izlemeyeceğim. Yapıcı bir politika izleyeceğim. Sorun üreten bir politika izlemeyeceğim. Çözüm üreten bir politika izleyeceğim. Bayrağımızdan, toprağımızdan, ulusal birliğimizden ayrılmadan can Sultanganzimi’zın bana vermiş olduğu sevgi sorumluluğun bilinci içerisinde hareket edeceğim."Can Sultangazi'nin sokaklarında beni her zaman ilçemizi’nin sorunlarına çare arayın bir insan olarak göreceksiniz. Ulusal birliğimden, inançlara saygılı laikliğimizden, Cumhuriyetimizin gelişip, güçlenmesi anlayışından hareket ederek cennet vatanımıza, Can Sultanga’ımızın sahsımiza gösterdikleri sevgi görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.Can Sultangazili hemşehrilerimizle kurduğum gönül bağının ağırlığı ve sorumluluğunu üstümde taşıyorum. Hiçbir parti farkı gözetmeden Can Sultangazi'nin yüzde yüzünü kucaklayacağım. Can Sultangazi'miz huzurlu, mutlu, bir ilçe olsun diye çalışacağım '' ifadelerini kullandı.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir şunu diyen bir yazı 'WEALTH EDUCATIOM AND 吉 HEALT UMRE NOLL Sayın MEDENİYET Derneğimizin İstanbul Sultangazi İlçe Başkanlığına Tayfun Güler atanmıştır. Kendisine hayırlı çalışmalar dilerim. Ferruh DOĞAN U.M.R.E ULUSLARARASI MEDENİYET REFAH EĞİTİM VE SAĞLIK DERNEĞİ BAŞKANI umredernegi' görseli olabilir

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TANITIM HABER Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI