Sivas Zara Belediye Başkanı Fatih ÇELİK'ten İnan Güney'e Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve CHP Beşiktaş Meclis Üyesi Beltaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney , Sivas’ın Zara ilçesi Belediye Başkanı Fatih Çelik’i makamında ağırladı.
 Tarih: 08-08-2023 21:14:08   Güncelleme: 08-08-2023 21:27:08
Sivas Zara Belediye Başkanı Fatih ÇELİK'ten  İnan Güney'e Ziyaret

SİVAS Zara Belediye Başkanı  Fatih ÇELİK,İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve CHP Beşiktaş Meclis Üyesi Beltaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney 'i ziyaret etti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve CHP Beşiktaş Meclis Üyesi Beltaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti. SİVAS Zara Belediye Başkanı  Fatih ÇELİK'E ,Sivas Zara Beypınar Derneği Başkanı Umut Güney Eşlik etti.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve CHP Beşiktaş Meclis Üyesi Beltaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney , şunları söyledi: Bugün bizlere ata dede toprağımızdan selam getiren ve 21.#SivasZaraBalveKültürFestivali’ne davet eden T.C. Zara Belediyesi’nin değerli başkanı Fatih Çelik’e teşekkür ediyor, ayağına yüreğine sağlık diyorum..'' ifadelerini kullandı.

Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik'' Belediye Başkanımız Fatih Çelik, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz İnan Güney ve Umut Güney'i ziyaret ederek, 21. Zara Bal ve Kültür Festivalimize davet etti.Başkan Çelik, misafirperverliklerinden ve festivalimize göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden ötürü, Sn. İnan Güney'e ve Umut Güney'e teşekkür etti.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İBB MECLİS Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI