CHP'li Ali Yıldırım, İlk ziyaretlerine Muhtarlardan başladı

Değişimcilerin Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ali Yıldırım, aday adaylığı açıklamasının ardından ilk ziyaretlerine mahalle muhtarlarıyla başladı.
 Tarih: 06-12-2023 15:53:14   Güncelleme: 06-12-2023 15:56:14
CHP'li Ali Yıldırım, İlk ziyaretlerine Muhtarlardan başladı

Değişimcilerin Adayı Avcılar ilçe belediye başkanlığı için adaylık dosyasını CHP Avcılar ilçe başkanlığına teslim eden Avcılar Belediye Meclis Üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ali Yıldırım,  İlk ziyaretlerine Muhtarlardan başladı. 

Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ali Yıldırım,ilk ziyaretlerine belediye yönetiminin en önemli paydaşlarından bir tanesi olan mahalle muhtarlarından başladı. 

Ali Yıldırım,Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahalle muhtarı  Ali Ekber Yılmaz,Tahtakale Mahalle muhtarı Serkan Vatansever,Cihangir Mahalle muhtarı Ergün Çoban,Ambarlı Mahalle muhtarı Hilal Çakar,Merkez Mahalle muhtarı Mehmet Raufoğlu,Denizköşkler Mahalle muhtarı Muhlis Can'ı ziyaret ederek neden aday adayı olduğunu, mahalleler ile ilgili yapmak istediği çalışmaları ve muhtarların talep ve isteklerini dinledi. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI