Kartal Belediyesi’nden Huzurevi Sakinlerine Yılbaşı Ziyareti

Kartal Belediyesi’nden Huzurevi Sakinlerine Yılbaşı Ziyareti
 Tarih: 26-12-2023 21:51:34
Kartal Belediyesi’nden Huzurevi Sakinlerine Yılbaşı Ziyareti

Kartal Belediyesi, 2024 yılına sayılı günler kala, Hürriyet Mahallesi’nde yer alan Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen gerçekleştirilen ziyarette; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan yer aldı.

Kartal Belediyesi Ailesi Her Zaman Yanınızda

Ziyaret boyunca tüm yaşlılar ile uzun süre sohbet ederek yeni yıllarını kutlayan Dr. Dilek Kars, huzurevi sakinlerine Başkan Yüksel’in yeni yıl mesajını iletti. Başkan Yardımcısı Kars,

“Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum. Bugün burada, Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel adına siz değerli büyüklerimizi ziyaret etmeye, yeni yılda beklenti ve talepleriniz nedir diye sormaya geldik.

Bu güzel anı bizlerle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Kartal Belediyesi ailesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.

“Sizler, Toplumsal Hayatımızın En Kıymetli Hazinelerisiniz”

Sizler toplumsal hayatımızın en kıymetli hazinelerisiniz. Sizden öğrenecek, hatırlayacak ve değerlendirecek çok şeyimiz var. Sayın Başkanımız da sizlere sevgi, hürmet ve en güzel yeni yıl temennilerini ilettiler. Sizlerin yol göstericiliğinizde, bilgi ve tecrübeleriniz ışığında Kartal’a artı değer katacak proje ve hizmetler üreteceklerini söyledi ve hepinizin yeni yılını kutladı.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan, tüm yaşlılara yeni yıl hediyelerini takdim etti. Huzurevi sakinleri ise Kartal Belediyesi yöneticilerinin yeni yıl ziyareti karşısında mutlu anlar geçirdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI