Av. Abdurrahman Dursun, Zara'daki Temur Emlak'ı ziyaret etti

Sivasın Zara ilçesinde bir emlak danışmanlığı yapan Cemalettin Temur, 36 yılda topladığı 5 bin antika eşyayı kendisine ait müzesinde sergiliyor Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve beraberindeki heyet Bahçeyi ve Antika müzesini ziyaret etti
 Tarih: 10-09-2023 22:51:05
Av. Abdurrahman Dursun, Zara'daki Temur Emlak'ı ziyaret etti

Zara ilçesinde ilçe merkezinde 11 yıldır emlak sektöründe hizmet veren 52 yaşındaki Cemalettin Temur, hayatı boyunca biriktirdiği antika eşyaları, iki daireden oluşan ofisinde kurduğu müzesinde sergiliyor.

Yıllık beş bin civarında vatandaşın ziyaret ettiği müzede, misafirlerine eşyalar hakkında bilgiler veren Temur Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Temur, müze ziyareti sonrasında yöresel yemek ve tatlılardan oluşan sofrasında yemek ikramında bulunuyor. Ücretsiz olarak müzeyi gezen vatandaşlar, ziyaret sonunda kendilerine ikram edilen yemeklerden tadarken, taş plaklardan müzik dinleme imkanı buluyorlar.
Temur Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Temur ;'' Hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı yerleşim yerlerinin başında İstanbul Sultangazi İlçesi gelmektedir. Bu anlamda Sultangazi ilçesi hemşerilerimiz için ikinci bir vatan olarak dikkatleri çekmektedir. Geçtiğimiz hafta içerisinde Sultangazi ilçemizden de değerli misafirlerimiz davetimize icabet ederek bahçemize konuk oldular. İstanbul Sultangazi İlçesi Belediye Başkanı Sayın Av. Abdurrahman DURSUN beyefendi ve eşi hanımefendiye,Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Sayın Av. Fatih Sultan Mehmet ÇİÇEK beyefendi ve eşi hanımefendiye,Hemşerimiz Sultangazi Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp BAYRAK beyefendi ve eşi hanımefendiye,Sultangazi Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Erol KOÇ beyefendi ve eşi hanımefendiye,Özel Kalem Müdürlüğü Yönetici Asistanı Sayın Nail Baki DEMİR beyefendi ve eşi hanımefendiye,Halk Müziği üstatlarından Sayın Cihat YAMAN beyefendiye,Erzincan Kemaliyeli Klarnet Üstadı Mustafa ÇETİNKAYA beyefendiye,Zara’mızın değerli saz ve ses ustaları Hakkı YILDIRIM beyefendi ve Hasan YANIKOĞLU beyfendilere katılımları dolayısıyla teşekkür ediyorum.." ifadelerini kullandı.


Ziyarette Sultangazi Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp Bayrak,Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Av Fatih Sultan Mehmet Çiçek ve Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Erol Koç yer aldı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI