CHP'li Av. Ali Acar, Seçim çalışmalarına hız verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat'ı makamında ziyaret etti.
 Tarih: 14-12-2023 20:20:39
CHP'li Av. Ali Acar, Seçim çalışmalarına hız verdi

“Muhtarlık müessesinin demokrasi zincirinin ilk halkası ve vatandaşların devlete ihtiyaç duyduğunda çaldıkları ilk kapı olduğunu belirten Başkan Av. Ali Acar; “ İnsan merkezli yönetim mirasımızın eseri olan muhtarlık, yaklaşık iki asırlık geçmişiyle çok işlevsel ve önemli bir müessesedir.” dedi.



Konuşmasının devamında ülkemizde özellikle son dönemlerde muhtarlığın öneminin giderek arttığını vurgulayan Av. Ali Acar; vatandaş ile seçilmiş-atanmış yöneticiler arasındaki iletişimde önemli bir köprü vazifesinde olan muhtarlık, milletimizin eli, gözü ve kulağıdır. Biz bu ziyaretti Belediye Başkan Aday Adayı olarak gerçekleştirmedik. On yıllık bir dostluğun, samimiyetin ifadesi olarak geldik. Ancak Belediye Başkan Adayı seçilmemiz halinde muhtarlarımızla geniş istişareler yaparak onlarla ortaklaşarak güzel kararlar alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 



Bu ziyaretin ardından Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan’ı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, “Vatandaşımız fakiri fukarasından, komşusuyla olan derdinden, yolundan, suyundan veya fiziki problemlerinin tamamını muhtara iletir. Bu sorumluluk, seçtiği kişiye vatandaşın yüklediği sorumluluktur.



Muhtarlarımızın gayret ve çabalarını çok iyi biliyoruz. Vatandaşların çaldığı ilk kapı olduğu için sorumlulukları da büyüktür. Bugünkü ziyaretimiz uzun yıllara dayanan dostluğumuzun bir ifadesidir. Misafirperverliğinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  






Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI