EDREMİT BELEDİYESİ GENÇLERİ AVRUPA’YA GÖNDERİYOR

EDREMİT BELEDİYESİ GENÇLERİ AVRUPA’YA GÖNDERİYOR
 Tarih: 12-10-2023 18:15:43
EDREMİT BELEDİYESİ GENÇLERİ AVRUPA’YA GÖNDERİYOR

GENÇLER ERASMUS+ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Edremit Belediyesi 9-14 Ekim tarihleri arasında kutlanan Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen “ErasmusDays” etkinlikleri kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Edremit Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Dış İlişkiler Birimi tarafından “Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programı Bilgilendirme Toplantısı” Edremit Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde düzenledi. Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu ve Balıkesir Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’ndan 60 öğrenci katılımıyla yapılan sunumda Edremit Belediyesi’nin gönderici kuruluş olduğu ve şu anda Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde gönüllü olan gençlerin de video mesajları paylaşıldı. Ayrıca Edremit Belediyesi’nin ortağı olduğu ve iki yıldan bu yana devam eden Erasmus+ MakeitGrow! Projesi bilgilendirmesi de yapıldı.

Toplantıya Balıkesir Üniversitesi, Edremit Zeytincilik Enstitüsü Müdürü ve Edremit Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üy. Tuba Öncül Abacıgil, Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü Dr. Öğr.Üy. Bülent Kurt ve Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan katılım sağladı. Edremitli gençler başta olmak üzere bölgedeki diğer kurum ve kuruşlarla işbirliği sürdürülerek Avrupa Dayanışma Programı ve diğer Erasmus+ projeleri ile gençlik hareketliliği konusunda çalışmalar devam ediyor. Bilgi için İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Dış İlişkiler Birimi ile 444 85 10 – 1142 ve 1143 numaralı telefonlardan iletişime geçilebileceği duyuruldu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Edremit Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI