KÜÇÜKÇEKMECE ZABITASINDAN OKUL ÖNLERİNDE DENETİM

KÜÇÜKÇEKMECE ZABITASINDAN OKUL ÖNLERİNDE DENETİM
 Tarih: 20-10-2023 15:38:32
KÜÇÜKÇEKMECE ZABITASINDAN OKUL ÖNLERİNDE DENETİM

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ÖĞRENCİLER ZABITA EKİPLERİNE EMANET

Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki okul çevrelerinde seyyar satıcılık ve trafik yoğunluğuna yönelik sıkı denetim başlattı.

İlçenin farklı noktalarındaki ilk ve ortaokul çevrelerinde sabahın erken saatlerinde görev yerini alan zabıta ekipleri, araç trafiğini aksatmayacak şekilde öğrencilerin güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçişlerini ve okullarına ulaşmalarını sağlıyor. Şoförleri kurallara uymaları ve özelikle okul önlerinde dikkatli olmaları konusunda uyaran ekipler, okul çevrelerinde denetimsiz gıda satışının önüne geçmek için seyyar satıcılara da geçit vermiyor. Ekipler denetimleri, sabah, öğle ve akşam saatlerinde gerçekleştiriliyor.

Denetimler eğitim sezonu boyunca devam edecek

Zabıta Ekipleri, ilçedeki tüm okulların çevrelerinde sabahın erken saatlerinde görev alarak, bölgedeki trafiği kontrol altına alarak öğrencilerin güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmelerini sağlıyor. Ayrıca, okul önlerinde denetimsiz ve sağlıksız gıda satışının önüne geçebilmek adına da seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Eğitim öğretim yılı boyunca sürecek denetimler, hem öğrenciler hem de veliler tarafından olumlu karşılanıyor.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI