SİVAS Zara’nın güçlü Adayı Cemalettin Temur

2024 Türkiye yerel seçimleri sathı mailine girdiğimiz bugünler günlerde Sivas’ın Zara ilçesinde de aday adaylarının tanıtım çalışmaları hızla devam ediyor.
 Tarih: 20-12-2023 21:01:50
SİVAS Zara’nın güçlü Adayı Cemalettin Temur

2024 Türkiye yerel seçimleri sathı mailine girdiğimiz bugünler günlerde Sivas’ın Zara ilçesinde de aday adaylarının tanıtım çalışmaları hızla devam ediyor.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Zara Belediye Başkanı aday adayı Cemalettin Temur, çalışmaları ve projeleriyle dikkat çekiyor.  İlçe sakinleri tarafından takdir gören Temur, birleştirici ve güçlü aday olarak anılıyor.

2024 yılının Mart ayında yapılması planlanan Türkiye’nin yeni belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetlerinin belirleneceği seçimlerde tüm partilerde aday adaylığı süreçlerinde sona yaklaşıldı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisinde de başvurular Ocak ayının ilk haftasında sona erecek. Zara ilçesi için 5 adayın tanıtım faaliyetleri sürerken, Zara’nın önde gelen isimlerinden olan Cemalettin Temur, ilçe halkı tarafından birleştirici, sevilen ve hizmet üretme yönleri ile dikkat çekiyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Zara Belediye Başkan Aday Adayı Cemalettin Temur, ilçe ticaret hayatına yön veren isimler arasında yer alırken, son yıllarda ilçe tanıtım projelerinde ön sırada görev almasıyla isminden söz ettiriyor. 35 yılda biriktirdiği 5 bin eski eşyanın bulunduğu kişisel müzesinde ilçe kültürünü tanıtmaya ve yaşatmaya çalışan Temur,

“Biz Zara’mızın geçmişi, bugünü ve geleceğiyle güzel yurdumuzun ayrıcalıklı bir yöresi olduğuna inanıyoruz. Uzun yıllar boyunca göç verme sıkıntısına maruz kalmış olan Güzel Zara’mız artık akılcı yatırımlar ve doğru planlamalar ile kabuğunu kırmalı ve önce ülke sonra dünya piyasalarına açılmalı. Kültür ürünleri başta olmak üzere, balı, yağı, eti, peyniri, tertemiz su kaynakları, muhteşem havası, ziraat ve hayvancılık ürünleri, doğal güzellikleri ile her türlü kalite standartlarında üstünlüğü tartışılmaz olan ilçemizin güzel insanları daha müreffeh bir hayatı hak ediyor. Bu ortamın sağlanması doğru planlama, akılcı yatırım, doğru yönlendirme, disiplinli çalışma, etkili tanıtım ve güçlü temsil şartlarının bir arada bulunmasına dayanıyor.  Bunu sağlamak tarihi görevimizdir. Bu konuda plan, proje ve ekiplerimiz hazır” diyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Zara Belediye Başkan Aday Adayı Cemalettin Temur, çalışmalarının tanıtımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti hareketi ile başlattığı Güçlü Türkiye vizyonundan Zara ilçesinin hak ettiği ölçüde yararlanabilmesi için tarihi bir fırsat eşiğinde bulunduğunu savunuyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI