BANDIRMA BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE ADAYLARININ YANINDA

BANDIRMA BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE ADAYLARININ YANINDA
 Tarih: 17-06-2023 15:02:27
BANDIRMA BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE ADAYLARININ YANINDA

Bandırma Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek üniversite adaylarına ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu.

Bandırma Belediyesi, üç yıl önce başlattığı sosyal belediyecilik örneği uygulamayı bu yıl da sürdürerek, YKS’ye girecek üniversite adaylarıyla ailelerine su, simit ve meyve suyu ikram etti. Sınav merkezlerinin çevrelerine stantlar kuran ve bu stantlar aracılığıyla ikram hizmeti sunan Bandırma Belediyesi’nin bu uygulaması büyük memnuniyetle karşılandı. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun da iki hafta önce gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) öncesi olduğu gibi aday ve ailelerine moral depolamak için yine sınav merkezlerini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, adaylar ve aileleriyle bir araya gelerek onlara destek mesajları verdi ve başarılar diledi. Adaylara sınav sürecini stresli bir şekilde geçirmemelerini, negatif düşüncelere kapılmamalarını ve kendilerine güvenmelerini önerdi. Vatandaşlar, sınav öncesi gördükleri bu destekler nedeniyle çok memnun olduklarını belirtirken Bandırma Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür ettiler.

      

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Bugün genç kardeşlerimin hayatlarının belki de en önemli dönüm noktalarından birisi olan YKS sınav günü. Bu önemli sınav gününde kardeşlerimle ve onlara refakat eden aileleriyle bir araya geldik, başarı dileklerimizi ilettik. Sınav alanlarında kurmuş olduğumuz stantlarda ikramlarda bulunarak temel ihtiyaçlarını giderme konusunda destekçileri olduk,” dedi.

  

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI