Kemal Çebi: Kent sakinlerimizi güvenli ve konforlu ulaşım ağlarıyla buluşturuyoruz

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NİN ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
 Tarih: 07-08-2023 16:22:06
Kemal Çebi: Kent sakinlerimizi güvenli ve konforlu ulaşım ağlarıyla buluşturuyoruz

KÜÇÜKÇEKMECE’DE KONFORLU ULAŞIM İÇİN ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

KÜÇÜKÇEKMECE’DE 4 YILDA 113 KİLOMETRE YOLUN ASFALTI YENİLENDİ

Küçükçekmece Belediyesi, kent sakinlerini kaliteli ulaşım ağlarıyla buluşturmak amacıyla asfalt kaplama ve asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede son 4 yılda 130 bin ton asfaltla ortalama 6 metre genişliğinde 113 kilometre yolun asfaltı yenilenirken, 83 bin 500 ton asfalt ile 435 bin m2 alanda asfalt yama çalışması gerçekleştirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut sokaklarda ve caddelerde çökmelerin yanı sıra alt yapı ve üst yapı bozulmalarını tespit ederek, 24 saat aralıksız asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

Kemal Çebi: Kent sakinlerimizi güvenli ve konforlu ulaşım ağlarıyla buluşturuyoruz

Küçükçekmecelilerin yaşam kalitesini ve konforunu artırmaya yönelik faaliyetleri sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Yaz boyunca yoğun trafik akışının olduğu yerler başta olmak üzere ilçemizin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarda bulunan yollarda yenileme ve lokal asfalt yama çalışmalarını sürdürüyoruz. Öncelikle ihtiyaca yönelik ve programlı bir şekilde bu çalışmalar devam ediyor. Sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde yaşandığı bu günlerde özveri ile çalışmalarına devam eden tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Üst yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının akabinde yollara trafik çizgileri de çizilerek araç ve yayaların trafik güvenliği sağlanıyor. Kent genelinde son 4 yılda 91 bin metre yolda trafik çizgisi çalışması gerçekleştirildi.

Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde, zemin kaldırma, zemin düzeltme, asfalt serimi, kaldırım onarım ve yenileme, park yeri ve trafik işaretlemeleri, dubalama, yol ve yaya geçidi çizgilerinin çizilmesi hizmetlerine ihtiyaç duyulan noktalarda sürdürecek. Asfalt çalışmaları ilçede Kasım ayına dek aktif bir şekilde devam edecek. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI