BEYLİKDÜZÜ EDEBİYAT GÜNLERİ’NE KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

Beylikdüzü Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında bu yıl ilkini düzenlediği Beylikdüzü Edebiyat Günleri ikinci gününde de edebiyat dünyasının sevilen isimlerini kitapseverlerle buluşturdu.
 Tarih: 22-10-2023 13:51:03
BEYLİKDÜZÜ EDEBİYAT GÜNLERİ’NE KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Beylikdüzü Edebiyat Günleri devam ediyor. Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen imza günleri, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve kitap fuarı ikinci gününde de büyük ilgi gördü. Program kapsamında; Hasan Topdemir “Singapur Matematiği- Yeni Bir Matematik Anlayışı”, sevilen yazar Ahmet Ümit “Bir Aşk Masalı”, Fuat Sevimay “Edebiyatta Kimlik Meselesi” konulu söyleşilerde okuyucularıyla bir araya geldi. Bunun yanı sıra podcast etkinliğinde Ferah Poyraz, Gül Özdemir, Onur Şafak Yücel ve Ahmet Berk Duman “Yeni Nesil Edebiyat” üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

 

“Bir toplum kültür ve sanatla güçlüdür”

 

Gün boyu kültür merkezinde kitapseverlerle bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, etkinlikler kapsamında gerçekleşen söyleşilere de katılım sağladı. Bir toplumun kültür ve sanatla daha güçlü olacağını belirten Çalık, dünyanın sanatın ve sanatçının açacağı yollara çok ihtiyacı olduğunu vurgulayarak katılan tüm yazarlara teşekkür etti.

 

Son gün yine dopdolu

 

Beylikdüzü Edebiyat Günleri’nin son günü olan 22 Ekim Pazar günü ise Meyra Yurttaş, Aslı Perker ve Tuna Kiremitçi kitapseverlerle bir araya gelecek. 14.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşen çocuk etkinliklerinde ise çeşitli atölye çalışmaları ve animasyon film gösterilerinde çocuklar eğlenceye doyacak. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI