KÜÇÜKÇEKMECE SAHNELERİ, 4,5 YILDA 1 MİLYONU AŞKIN İZLEYİCİ AĞIRLADI

KÜÇÜKÇEKMECE SAHNELERİ, 4,5 YILDA 1 MİLYONU AŞKIN İZLEYİCİ AĞIRLADI
 Tarih: 15-12-2023 17:33:26
KÜÇÜKÇEKMECE SAHNELERİ, 4,5 YILDA 1 MİLYONU AŞKIN İZLEYİCİ AĞIRLADI

Sanatseverlere; konserlerden, sergilere, tiyatrolardan, sinema ve söyleşilere, geniş bir yelpazede, pek çok kültür sanat etkinliğini ücretsiz sunan Küçükçekmece Belediyesi, 4,5 yılda 1 milyonu aşkın seyirciye ulaştı.

Her alanda olduğu gibi kültür- sanat alanında da önemli adımlar atan Küçükçekmece Belediyesi, toplumun refah düzeyini yükseltecek eğitim ve kültür-sanat projelerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Kent sakinlerini, 4,5 yılda birbirinden farklı 2 bin 307 kültür-sanat etkinliğiyle buluşturan Küçükçekmece Belediyesi,  1 milyon 186 bin 369 katılımla binlerce seyirci ağırladı.

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen ücretsiz etkinliklere; Atakent, Sefaköy ve Cennet Kültür ve Sanat Merkezleri ile Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, Yaşar Kemal Sanat Evi, Kemal Paşa Semt Konağı, Güzel Sanatlar Akademisi ve Müzik Akademisi ev sahipliği yapıyor. İlçede yalnızca Küçükçekmecelilere değil tüm İstanbullulara geniş bir kültür sanat yelpazesi sunuluyor.

Aralık kültür- sanat programı dopdolu

Küçükçekmece Belediyesi, Aralık ayında da dopdolu bir etkinlik programını sanatseverlerle buluşturuyor. Çocuk ve yetişkin tiyatrolarından konserlere, söyleşiden sergilere her yaştan vatandaşa hitap eden etkinliklere, sanatseverler ücretsiz katılım sağlayacak.

Küçükçekmece’de bu ay Ali Baba ve Kırk Haramiler, Bir Don Kişot Macerası, Çok Şirin Patiler, Mızıkacılar Bremende, Eşit Masallar tiyatro oyunları çocuklarla buluşacak.  Hakkı Ergök, Kemal Başar, Zeynep Gülmez gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı “Çılgın Zamanlar” oyunu  Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde yetişkin sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Başrollerini ünlü oyuncular Deniz Barut ve Deniz Hamzaoğlu’nun paylaştığı ‘Gellert Tepesi’nde Düş ve Gerçek’ isimli oyun ise Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI