CHP'li Av. Ali Acar, Muhtar Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Muhtar ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
 Tarih: 14-12-2023 20:24:25
CHP'li Av. Ali Acar, Muhtar Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sultangazi’de bulunan 15 Mahalle muhtarını ziyaret etmek için yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, bugün 75. Yıl Mahalle Muhtarı Ali Karabulut’u ziyaret ederek başladı.



Av. Ali Acar, “Bu bir CHP Belediye Başkan Aday Adayı ziyaretti değil,  yıllardır bu ilçede birlikte yol yürüdüğümüz dostane bir ziyarettir. Halınızı hatırınızı sormak amaçlı bir ziyarettir. Eğer partimiz teveccüh gösterip bizi aday seçerse o zaman siyasi bir ziyaret gerçekleştirerek görüş ve önerilerinize ihtiyacımız olacak” dedi.



Bu Ziyaretin ardından Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarlığına ziyaret gerçekleştiren Av. Ali Acar, Muhtar Eyüp Bulut’u makamında ziyaret etti. Bu ziyaretin de dostane bir ziyaret olduğunun altını çizen Av. Ali Acar, Halka devlet arasında köprü vazifesi gören, Mahallenin derdini sorununu birinci ağızdan yetkililere ulaştıran Muhtarlarımız bizim en kıymetlilerimizdir. Onların sorunlarını dinlemek, çözüm önerileri sunmak biz siyasi partilerin asli görevidir. Allah nasip eder Başkan seçilirsem yeniden masaya oturarak enine boyuna muhtarların sorunlarını masaya yatıracağız” dedi.



Buradan Sultangazi’nin en büyük mahallesi olan 50. Yıl Mahallesine geçen Av. Ali Acar, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir ile görüştü. Gündem ile ilgili sohbet eden Av. Ali Acar, “ Muhtarlarımızın sorunlarını biliyoruz. Onları yakınen takip ediyoruz. Bugüne kadar var olan sorunların çözülmemesi bir eksikliktir. Umarın iş başına biz geliriz ve bütün sorunları kökünden çözeriz” dedi.



50. Yıl Mahallesi’nin ardından Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Uğur Köylüyü makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti. Mutarların içerisinde bulundukları sıkıntıların farkında olduklarını söyleyen Acar, Biz eğer Belediye Başkanlığını kazanırsak tüm sorunlar bizim dönemimizde son bulacak” dedi.


 
Son olarak Eski Habipler Mahalle Muhtarı Osman Avcıları makamında ziyaret eden Av. Ali Acar, Yeniden hatırlatma gereği duyarak şunları söyledi. “ Biz aday adayı propagandası yapmak için bu ziyaretleri gerçekleştirmiyoruz. Bu ziyaret dost hane bir ziyarettir. Allah izin verirse Aday seçilirsek geçmiş dönem gerçekleştiremediğimiz ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Bizi sevenleri bize destek verenleri tek tek ziyaret edeceğiz. Halkımızdan destek isteyeceğiz” dedi.






Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI