BAŞAKŞEHİRLİ ENGELLİ BİREYLERİN KEYİFLİ GÜNÜ

Başakşehir Belediyesi, engelli bireylerin sosyal hayata daha fazla katılması ve ilçe sakinleriyle kaynaşması için Şamlar Tabiat Parkı’nda keyifli bir piknik etkinliği düzenledi. Birbirinden güzel aktivitelerin yapıldığı etkinlikte engelli bireyler ve ilçe sakinleri, birlikte keyifli bir gün geçirdi.
 Tarih: 04-06-2023 19:29:38
BAŞAKŞEHİRLİ ENGELLİ BİREYLERİN KEYİFLİ GÜNÜ

Başakşehir Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireylerin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde birçok alanda eğitim gerçekleştiren Başakşehir Belediyesi, bu kez engelli bireylerin ilçe sakinleriyle kaynaşmasını sağlayacak güzel bir piknik organizasyonu düzenledi. İlçenin huzur köşesi Şamlar Tabiat Parkı’nda yapılan piknikte engelli bireyler ve Başakşehirliler, birbirinden güzel etkinliklerle keyifli bir gün geçirdi. 

Başkan Kartoğlu pikniği ziyaret etti

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da etkinliğe katılarak ilçe sakinlerini yalnız bırakmadı. Pikniğe katılanlarla tek tek selamlaşan ve fotoğraf çektiren Başkan Kartoğlu, yoğun ilgiyle karşılaştı. Organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kartoğlu, engelli bireylerin kendisi için çok önemli bir yerde olduğunu vurguladı. Organizasyonda jonglör gösterisi, Başakgiller, folklör gösterisi ve Engelsiz Yaşam Merkezi Müzik Grubu’nun verdiği konser ile Başakşehirliler doyasıya eğlendi. Ayrıca vatandaşlara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI