Canan Kaftancıoğlu, koltuğunu yeni başkan Özgür Çelik'e devretti

CANAN KAFTANCIOĞLU KOLTUĞUNU ÖZGÜR ÇELİK'E DEVRETTİ: "PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN ÖRGÜTÜMÜZLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA VE MÜCADELEYE DEVAM"
 Tarih: 11-10-2023 20:27:32
Canan Kaftancıoğlu, koltuğunu yeni başkan Özgür Çelik'e devretti

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, halefi Özgür Çelik'e koltuğunu devretmesinin ardından sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Kaftancıoğlu, "17 Ocak 2018 tarihinde devraldığım ve büyük bir onurla taşıdığım İl Başkanlığı görevimi 11 Ekim 2023 tarihinde İl Başkanımız Sevgili Özgür Çelik’e devrettim. İstanbul’da partimizi daha ileriye taşıyacağından hiç kuşkum yok. Partimizin en çalışkan üyesi olmaya kararlı bir şekilde, partimizi iktidara taşımak için örgütümüzle birlikte çalışmaya ve mücadeleye devam" dedi.

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 8 Ekim'de yapılan kongrede İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik'e koltuğunu devretti. Devir teslim ile ilgili sosyal medya hesabından bu akşam açıklama yapan Kaftancıoğlu, şunları söyledi:

"17 Ocak 2018 tarihinde devraldığım ve büyük bir onurla taşıdığım İl Başkanlığı görevimi 11 Ekim 2023 tarihinde İl Başkanımız Sevgili Özgür Çelik’e devrettim. İstanbul’da partimizi daha ileriye taşıyacağından hiç kuşkum yok. Partimizin en çalışkan üyesi olmaya kararlı bir şekilde, partimizi iktidara taşımak için örgütümüzle birlikte çalışmaya ve mücadeleye devam."

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI