ÇATALCA’DA VEFA ve HUZUR VAR

ÇATALCA’DA VEFA ve HUZUR VAR
 Tarih: 15-12-2023 17:29:58
ÇATALCA’DA VEFA ve HUZUR VAR

Başkan Mesut Üner döneminde Çatalca sadece yüz yılın hizmetlerinin kazanımlarıyla değil, ilçede her alanda yeniden filizlenen vefa ve huzur değerlerinin yükselmesiyle de bölgemizde oldukça dikkat çekmeye devam ediyor. Başkan Mesut Üner bu kez ‘’Efsane Çatalcaspor Yönetici ve Sporcular Buluşması’’ programıyla gönüllerde taht kurdu.

‘’Efsane Çatalcaspor Yönetici ve Sporcular Buluşması’’ programına ilçenin unutulmaz sporcu ve yöneticilerinin yanı sıra mevcut Çatalcaspor mevcut Başkanı Hasan Gökçe’de katılım sağladı. Programda akşam yemeğinin yenilmesinden sonra eski anılar yeniden tazelenerek duygusal anlar yaşandı. İlçenin efsane yönetici ve sporcuları ilçede sporda her alanda sporun ve sporcunun gelişimi için öneri ve görüşlerini ifade ederken, Başkan Mesut Üner’in Çatalca Belediyespor Kulübü kuruluşu, Spor Adası, Yeni Stadyum ve İlyas Demiroğlu Güreş Salonu gibi hizmetlerinden dolayı tebrik mesajlarını bizzat illettiler. Gecenin sonunda efsane yönetici ve sporcular Başkan Mesut Üner’e vefasından dolayı teşekkür ederken, günün anısına hatıra fotoğrafları çekildiler.

Efsane yönetici ve sporcuların keyifli bir akşam yaşadığı programın sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne çalışmalarımızın merkezine her daim vefa duygumuzu güçlendirdik. Bu anlamda ilçede alın terini ve yüreğini Çatalcaspor’un başarısı için ortaya koyan efsane yönetici ve sporcularımızla bir araya geldik. Muhteşem unutulmaz bir akşam oldu. Çatalcamızın olduğu İstanbul şehrinde vefa sadece bir semt adı asla olmayacak. Davetimize icabet ettiklerinden dolayı tüm efsane yönetici ve sporcularımıza çok teşekkür eder, bir ömür boyu önce sağlık sonra mutluluk, huzur ve başarılar dilerim.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler

#BirlikteÇatalcayız

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI