KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ HÜNERLİ ELLER ÇARŞISI YENİ YILA HAZIR

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ HÜNERLİ ELLER ÇARŞISI YENİ YILA HAZIR
 Tarih: 26-12-2023 21:43:36
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ HÜNERLİ ELLER ÇARŞISI YENİ YILA HAZIR

YENİ YIL HEDİYELERİ ‘HÜNERLİ ELLER’DEN’

Küçükçekmeceli kadınların el emeği, göz nuru ürünlerini satma fırsatı buldukları Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı, ziyaretçilerini yeni yıl konseptiyle karşılıyor. El işi ürünlerin uygun fiyata satıldığı Hünerli Eller Çarşısı, yeni yıl hediyesi almak isteyen vatandaşlara birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Kendi el emeği ürünlerini üreterek ev ekonomilerine katkı sağlayan kadınlar, yeni yıla sayılı günler kala hazırlıklarını tamamladı. Yılbaşı temasıyla süslenen Hünerli Eller Çarşısında; özel olarak hazırlanan takılar, kapı süsleri, el yapımı özel sabunlar ve oyuncak ürünler yerini aldı.

Elif Alkın: Yeni yıl hediyesi almak isteyenleri stantlarımıza bekliyoruz

Hünerli Eller Çarşısı’nın kadın üreticilerinden Elif Alkın, ‘’Hünerli Eller Çarşısı’nı sosyal medyada keşfettim. Takı tasarımı yapıyorum. Buraya çok az bir ürünle geldim ancak burada hem arkadaşlarımın desteğiyle hem kendi yeteneğimle ürünlerimi geliştirdim. Yaptığım ürünlerden kazanç sağladım ve ayaklarımın üzerine durmaya başladım. Yılbaşı için özel tasarım kolyeler, bileklikler yaptım. Yeni yıla girerken sevdiklerine hediye almak isteyenleri stantlarımıza bekliyoruz’’ dedi.

Nurten Uzun ise, ''Burada çoraptan oyuncaklar, kışlık atkı ve şapkalar yapıyorum. Sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenleri, hazır ürünler almak yerine el emeği göz nuru ürünlerimizi almaya davet ediyorum. Böylece hem sevdiklerinizi özel hissettirin hem de üreten kadınlara destek olun. Bize burada üretme ve kendi paramızı kazanma fırsatı veren Belediye Başkanımız Kemal Çebi’ye çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Hünerli Eller Çarşısı, Atakent Mahallesi’nde yer alan Menekşe Parkı’nda haftanın her günü 10.30-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI