Serdal Adalı Yönetim Kurulu'ndan bir ismi daha açıkladı

Serdal Adalı Yönetim Kurulu'ndan bir ismi daha açıkladı
 Tarih: 25-11-2023 16:04:11
Serdal Adalı Yönetim Kurulu'ndan bir ismi daha açıkladı

Beşiktaş'ta Başkan Adayı Serdal Adalı, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi Ankara'da Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Adayı Serdal Adalı, yönetim kurulu kadrosundan bir ismi tanıttı.

Kariyerine başladığından beri çeşitli şirket ve sektörlerde başarılı işler çıkaran, finans, yatırım, strateji ve iş geliştirme alanlarında tecrübesi ile dikkat çeken, yönetici ve iş insanı Çağatay Abraş, Serdal Adalı’nın yönetim kurulunda, Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alacak.

Çağatay Abraş Kimdir?

1977 yılında Bursa’da doğmuştur, 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra University of California, Berkeley’de kurumsal finansman ve yatırım bankacılığı programını, Harvard University’de liderlik ve strateji programını tamamlamıştır.

İş hayatına 2000 yılında Vestel Grup Şirketlerinde Merkezi Finans Departmanlığında başlayan Abraş, 2001-2006 yılları arasında Andersen/Ernst & Young’da çalışmış, 2003 yılında Küresel Kurumsal Finans Hizmetleri bölümünün müdürlüğünü üstlenmiştir. 2006 yılında Unit International S.A bünyesine dâhil olarak İş Geliştirme Müdürü olarak kariyerine devam etmiştir. 2007-2016 yılları arasında Garanti Bankası Yatırım Bankacılığı Direktörü olarak çalışan Abraş, 2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Kibar Holding bünyesinde Strateji ve İş Geliştirme Bölüm Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

2019 yılı Kasım ayında Türkiye Varlık Fonu üst yönetimine Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Abraş, 2021 yılında Sanko Holding’in Strateji İş Geliştirme ve Kurumsal Gelişim Bölüm başkanlığı görevini almış ve halen bu görevi yürütmektedir.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI