CHP'li Dursun Bulut,Mahalle Mahalle Geziyor

Eyüpsultan Belediyesi CHP Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Dursun Bulut seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri tek tek geziyor.
 Tarih: 15-12-2023 20:23:10
CHP'li Dursun Bulut,Mahalle Mahalle Geziyor

Eyüpsultan Belediyesi CHP Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Dursun Bulut ,ilçede yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında vatandaşa ziyaretlerine devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi CHP Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Dursun Bulut ,X (Twitter) hesabında şu mesajı paylaştı:  ''Dün, Eyüpsultan Çırçır ve Göktürk mahalle başkanlıklarımız, biz aday adayları misafir etti. Saatler süren soru cevap bölümlerinde düşüncelerimizi açıkladık. Örgüt üyelerimiz ön seçim /eğilim yoklaması bekliyor. Hele hele partiye yabancı kişilerin atanmasına açık bir şekilde karşılar. Bir aday adayı olarak ve partiye bir ömür emek vermiş biri olarak, başından beri konuşabildiğim her parti yöneticime; üyelerimizin, delegelerimizin, mahalle birimlerimizin bu ifadelerini ilettim. Bir kez de sayfamda iletmiş olayım. Değişim ve Kurultay şiarımız korunmalı! Örgüt iradesinden imtina edilmemeli!
#SözDeKararDaÜyeİlePaylaşılmalı!.
.." ifadelerine yer verdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI