CHP'li Özge Çamcı 'dan Miting Gibi Adaylık Açıklaması

Türkiye adım adım 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ne gidiyor. Siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı.
 Tarih: 18-12-2023 17:18:03   Güncelleme: 18-12-2023 17:32:03
CHP'li Özge Çamcı 'dan Miting Gibi Adaylık Açıklaması

CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Özge Çamcı , Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu. 


Gaziosmanpaşa Meydanı’nda 3 bin kişinin katılımı ile adaylık açıklaması  gerçekleştiren  CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Özge Çamcı halka seslendi: “Kadınlar kazanacak"


CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Özge Çamcı, ilçe meydanında yaptığı konuşmada seçmenlere seslenerek "Kadınlar kazanacak, Gaziosmanpaşa kazanacak! ilkesi ile kadınlarımızın ürettiklerini ekonomik değere dönüştürebilecekleri kadın kooperatifleri kuracağız. Her mahallede kadının el emeklerini pazarlayabilecekleri kapalı pazar yerleri kuracağız" dedi.


CHP İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Özge Çamcı seçim çalışmaları için sahaya indi.
Gaziosmanpaşa Meydanı’nda yaklaşık 3000 kişiye seslenen Çamcı, AK Parti’nin nüfusu 500 bine yaklaşan ilçenin sorunlarını çözemediğini belirtti.
Çamcı özetle şöyle konuştu:
“Duydum ki Gaziosmanpaşa Belediyesi bu sıralar Gaziosmanpaşalı kadınlarımızı arıyormuş. Ben yıllardır Gaziosmanpaşa Belediyesinden bir kadın olarak telefon almadım. Eminim bu aramalar sizlere geliyordur. Gelmeye de devam edecektir. Buradan Gaziosmanpaşa kadınlarının haklarının olduğu için aday adayı olduğumuzu bir yerlere sesimizi duyurabildik. Ne mutlu bize! Gaziosmanpaşa’mızın kadınları Türkiye’nin ne mutlu kadınları olacak.
Nasıl mı ?
Kadınlar kazanacak, Gaziosmanpaşa kazanacak! ilkesi ile kadınlarımızın ürettiklerini ekonomik değere dönüştürebilecekleri kadın kooperatifleri kuracağız. Her mahallede kadının el emeklerini pazarlayabilecekleri kapalı pazar yerleri kuracağız. Kadınlarımız artık pazarlarda soğuktan üşümeyecek onlara özel alanlar kuracağız. Evine de maddi olarak katkı sağlamasını sağlayacağız.” ‎

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI