ÇATALCA YAZA MUHTEŞEM BİR KONSERLE BAŞLADI

ÇATALCA YAZA MUHTEŞEM BİR KONSERLE BAŞLADI
 Tarih: 08-06-2023 13:38:20
ÇATALCA YAZA MUHTEŞEM BİR KONSERLE BAŞLADI

Çatalca sadece ilçeye kazandırılan tarihi hizmetlerle değil, kültür ve sanat etkinlikleriyle de tüm bölgemizin dikkatlerini çekmeye durmaksızın devam ediyor.

İlçede yaz-kış bitmeyen kültür-sanat etkinlikleri Çatalca’yı adeta İstanbul’un kültür-sanat merkezi haline getirmeye başladı. İlçe yaza, yakın dönemde Çatalca halkının hizmetine sunulan ‘’Millet Bahçesi’’ sosyal tesislerinde organize edilen muhteşem bir konserle merhaba dedi.

Konser, Başkan Mesut Üner döneminde Çatalca Belediyesi bünyesinde kurulan ‘’Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’’ tarafından gerçekleşti. Cengizhan Sönmez şefliğinde gerçekleşen konser, muhteşem bir hava ve ortamda ilçe halkına unutulmaz bir akşam yaşattı. Türk Sanat Müziğinin unutulmaz şarkıları, Başkan Mesut Üner’in yakın dönemde ilçe halkına kazandırdığı ‘’Millet Bahçesi’’ sosyal tesislerinin mükemmel ortamında adeta yankılanıp, katılımcılara unutulmaz keyifli anlar yaşattı.

Konser etkinliği sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Yakın dönemde ilçe halkımızın hizmetine sunduğumuz ‘’Millet Bahçesi’’ sosyal tesislerimizde, göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyesi Türk Sanat Müziği Korumuzun muhteşem konseriyle halkımızla birlikte yaza merhaba dedik. Kararlıyız, Çatalcamız örnek etkinliklerle İstanbul’un kültür-sanat etkinlik merkezi olacak. Şef Cengizhan Sönmez riyasetinde tüm koro ekibimize ve konserimize büyük bir keyifle katılım sağlayan ilçe halkımıza çok teşekkür ederim. Bu vesileyle de Cuma akşamı Cumhuriyet Meydanımızda organize edeceğimiz ‘’Mezuniyet Şöleni’’ etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz.’’ dedi

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI