İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile Dayanışma İçindeyiz”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile Dayanışma İçindeyiz”
 Tarih: 15-12-2023 17:46:55
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile Dayanışma İçindeyiz”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yapımı tamamlanarak Kartallı’ların hizmetine açılan, Ali Gaffar Okkan Parkı ile Yakacık Stadı'nı ziyaret etti. Kartallıların yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile uyum içinde çalıştıklarını vurgulayarak, 5 yıllık dönemde çok önemli çalışmaların hayata geçirildiğine dikkat çekti.

Kartallıların Yoğun Sevgi Gösterisi

İBB Başkanı İmamoğlu ve Başkan Yüksel ilk ziyaretlerini Uğur Mumcu Mahallesi'nde hizmete açılan Ali Gaffar Okkan Parkı'na gerçekleştirdi. Ziyaretler boyunca başkanlara, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi ile İBB ve Kartal Belediyesi yetkilileri eşlik etti.

İki Başkan, burada vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisinden dolayı yürümekte uzun süre güçlük çekti. Başkan İmamoğlu ve Başkan Yüksel, yoğun kalabalığa rağmen vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi. İBB Başkanı İmamoğlu'nun, özellikle çocuklarla olan samimi diyalogları ise renkli anlar oluşturdu.

Başkanların bir sonraki ziyareti ise Kartal'ın spor hayatında adeta yeni bir dönem başlatan Yakacık Stadı oldu. Burada genç futbolcularla bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakacık Stadı'nın Kartal ve İstanbullu’ların spor hayatına sağladığı katkıdan dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade etti.

“Kul Hakkı Yemeyiz”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşmada, 5 yıllık dönemde Kartal Belediyesi ile çok önemli işlere imza attıklarını kaydetti. “Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile uyum içinde çalışıyoruz” diyen Başkan İmamoğlu, sözlerine şu sözlerle devam etti;

“Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Hem mahallemizin ismi güzel, hem de parkımız güzel ve sizler de çok güzelsiniz.

Seçime hep birlikte çalışıp elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız. Sizlerin desteğini yürekten istiyoruz. Hep milletimizin çıkarını düşündük. Kalbi güzel olana Allah verir. Milletimiz adına, Kartal’a ve İstanbul’a hizmet etmek, bizler için çok değerli.

Eksiğimiz olabilir, ama kul hakkı yemek olmaz. Benim için kul hakkı yememek çok önemli. Çalışmalarımızın en verimli şekliyle, komşularımızın hizmetinde olması bizi en çok mutlu ediyor.

Yaşayan tesislerimiz ve kamusal alanlarımız, bu dönemin en çok iz bırakan işleri oluyor. Kartal’da, dayanışma içinde olduğumuz Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e, bütün ekip arkadaşlarımıza her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm Kartallıları sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI