Av. Ali Acar, Saha Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar,seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
 Tarih: 20-12-2023 19:45:46
Av. Ali Acar, Saha Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Pir Sultan Abdal Derneği Gazi Şehitleri Cemevi'ni ziyaret etti.


Seçim çalışmalarına son hız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 


Pir Sultan Abdal Derneği Gazi Şehitleri Cemevi Başkanı Ferhat Aktaş’ı makamında ziyaret eden Av. Ali Acar, Gazi Şehitleri Cemevi hakkında bilgi aldı.Av. Ali Acar, ziyarette şunları söyledi. “Eşit yurttaşlık hakkını savunan, demokrasiyi özümseyen, özgürlükleri önemseyen bir kitleden söz ediyoruz. Asırlardan bu yana Alevi Canlarımız hep ötekileştirilmiş, yok sayılmış ve görmemezlikten gelinmiştir. Bu kötü ve pervasız gidişe dur demek, yanlışın karşısına dikilmek inanç merkezlerin olduğu kadar sivil toplum kuruluşların da görevidir” dedi

Pir Sultan Abdal Derneği Gazi Şehitleri Cemevi Başkanı Ferhat Aktaş ise şunları söyledi. “ Bizim gerçek siyasilere, gerçek demokratlara ve gerçek yurtseverlere ihtiyacımız var. Bugüne kadar bu saydığımız kimlikte kimselerle karşılaşmadık. Gerek İktidar Partisinde gerekse ana muhalefet partilerinde çözüm odaklı projelere rastlamadık. Biz inanç kurumları kendi yağımızda kavrulmayı göze aldık. Alevi canların desteği ile ayakta kalmaya gayret ediyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI