BAŞAKŞEHİRLİLER DOLU DOLU BİR HAFTAYI GERİDE BIRAKTI

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Etkinlikleri ile ilçe sakinleri, dolu dolu programlarla haftayı geride bıraktı. Sevilen sanatçı Özgün Başakşehirlilere unutulmaz bir müzik akşamı yaşatırken, tasavvuf müziğin güçlü ismi İbrahim Suat Erbay ve Çamlıca Cami İmam Hatibi Kerim Öztürk ise Başakşehirlilerin gönlüne dokundu.
 Tarih: 17-08-2023 09:40:31
BAŞAKŞEHİRLİLER DOLU DOLU BİR HAFTAYI GERİDE BIRAKTI

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Etkinlikleri dolu dolu programlarla devam ediyor. Açık havada düzenlenen konser, sinema, tiyatro ve çocuk etkinlikleriyle ilçe sakinleri sıcak yaz akşamlarında keyifli vakit geçiriyor. Başakşehir Millet Bahçesi, Sular Vadisi ve Bahçeşehir Gölet’te gerçekleştirilen etkinliklerde bu hafta da ünlü sanatçılar ve sevilen isimler sahne aldı.

Özgün Bahçeşehir Gölet’te sahne aldı

“Sadece Arkadaşız”, “Mümkansız”, “Mahzen” gibi şarkılarıyla Türk pop müziğinin sevilen şarkıcılarından Özgün, Bahçeşehir Gölet’te sahneye çıktı. Özgün’ün konserine büyük ilgi gösteren Başakşehirliler, Memleket Akşamları etkinliğinin yanı sıra Alaturka Türk Müziği Grubu ve Aşıklar Gecesi konserlerinde keyifli anlar yaşandı.

Tasavvuf ve Kuran-ı Kerim gecesi

İlahileri ve sesiyle gönüllere dokunan tasavvuf müziği sanatçısı İbrahim Suat Erbay, en güzel eserlerini Sular Vadisi’nde seslendirdi. Başakşehir Millet Bahçesi’nde ise Çamlıca Cami İmam Hatibi Aykut Kuşkaya, Kuran-ı Kerim tilaveti ile kalplere dokundu.

Sinema ve tiyatro olmazsa olmaz

Yaz Etkinlikleri’nin olmazsa olmazı sinema ve tiyatro etkinlikleri de hafta boyunca yoğun katılımla sürdü. Başakşehirli çocuklar için de birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirildi. Yetişkinler açık hava sinemasında “Kapıcılar Kralı” filmiyle nostalji yaşarken, çocuklar ise Hacivat-Karagöz ve “Alis Harikalar Diyarında” tiyatro oyunları ile “Arabalar 3”, “Sagu Pagu” ve “Aslan Kral” filmleriyle gönüllerince eğlendi.

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI