Sinan Kutlucan'ın “ Yiğidim Oy Aslanım Oy ” Klibine Yoğun İlgi

Türk Halk Müziği Sanatçısı Sinan Kutlucan, "Bireysel silahlanmaya hayır" dikkat çekmek için sosyal bir projeye imza attı.Sinan Kutlucan’ın okuduğu (Ahmet Emre Çavuş Anısına) “ Yiğidim Oy Aslanım Oy ” bir haftada sadece YouTube 11.098 görüntüleme aldı .
 Tarih: 07-09-2023 18:03:17   Güncelleme: 07-09-2023 18:12:17
Sinan Kutlucan'ın “ Yiğidim Oy Aslanım Oy ”  Klibine Yoğun İlgi

2015 yılında bir maganda kurşunu sonucu vurulan Ahmet Emre Çavuş’un faili henüz bulunamadı… Acı dolu annesi Zeynep Çavuş ve babası Gazeteci Bülent Çavuş ise “BİREYSEL SİLAHLANMAYA HAYIR” mesajı vermek için önemli bir projeye imza attı  Türk Halk Müziği Sanatçısı Sinan Kutlucan seslendirdiği  Yiğidim Oy Aslanım Oy Klibinde rol aldılar.

Sinan Kutlucan’ın okuduğu (Ahmet Emre Çavuş Anısına) “ Yiğidim Oy Aslanım Oy  ” adlı türkü  Güvercin Müzik etiketiyle YouTube ve tüm dijital platformlarda yayınladı bir haftada sadece YouTube 11.098 görüntüleme aldı .

Sosyal medya üzerinden yoğun güzel tepkiler aldığını belirterek gösterdikleri yoğun ilgi için hayranlarına teşekkür eden Türk Halk Müziği Sanatçısı Sinan Kutlucan, yeni klibini özel kılan duygularını ise şöyle ifade etti: “ Bu Klip benim için çok önemli bir sosyal proje çünkü  (Ahmet Emre Çavuş Anısına)  okudum bu türküyü ve Acı dolu annesi Zeynep Çavuş ve babası Gazeteci Bülent Çavuş Klibinde rol aldılar bizler "Bireysel silahlanmaya hayır" dikkat çekmek  ve başka çocuklar ölmesin istyoruz  Serhat Güldük tarafından yönetilen klip, Gazi Mahallesi'nde çekildi. Türkünün sözleri Daimi Özdoğan'a müziği ise Enver Çelik'e ait.Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim''dedi 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI