GÜCÜNÜ ÇOCUKLARIN HAYALLERİNDE KULLANANLAR

GÜCÜNÜ ÇOCUKLARIN HAYALLERİNDE KULLANANLAR
 Tarih: 02-06-2023 17:44:34   Güncelleme: 02-06-2023 17:46:34
GÜCÜNÜ ÇOCUKLARIN HAYALLERİNDE KULLANANLAR

Başkan Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte sadece Çatalca ilçesine altın çağ yaşatan projelerle değil, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle de gündemden düşmeyen Çatalca Belediyesi yine gönüllerde taht kuran bir organizasyon ortaklığıyla da adından söz ettirdi.

Proje ortağının Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü son sınıf öğrencisi Funda Ergun ve ekip arkadaşlarının olduğu proje  ‘‘GÜCÜNÜ ÇOCUKLARIN HAYALLERİNDE KULLAN.’’ sloganıyla da dikkat çekti. Proje kapsamında, sürdürülebilir kalkınma amaçlarının birinci ilkesi olan ‘'Yoksulluğa Son'’ hedefi  altında 'Gücünü Çocukların Hayallerinde Kullan' sloganıyla başlattığı destek  kampanyasının seminerini Google Meet üzerinden gerçekleşti. Seminer 30 Mayıs 2023 Salı günü, İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencisi Funda Ergun ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emel Tozlu Öztay moderatörlüğünde gerçekleşti. Seminerin konuşmacısının Çatalca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan Balçın’ın olduğu seminere, İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri Esma AVCI, Emre TAŞDENİZ, Gamze BAYLACI, Gül BEYAZ, Funda KARAYAKA, Gizem AĞAOĞLU, Hilal Hümeyra PAMUK, Fatma Nur AYDIN ve Gözdesin ALPASLAN’da yer aldı.

 

‘'Yoksulluğa Son'’ hedefi  altında ‘'Gücünü Çocukların Hayallerinde Kullan'’ sloganıyla gerçekleşen seminerde Çatalca’da yaşamaya başlayan depremzede ailelere yapılan destek kampanyaları, Çatalca Belediyesi’nin hem deprem bölgesinde hem de Çatalca’da yaşamaya başlayan depremzedelere yapılan yardımlar, depremzede çocukların mental durumları, çözüm önerileri, ihtiyaçları ve depremzedelere yapılan yardımlar uygulanırken kurumlar arası koordinasyon başlıkları konuşuldu. Çatalca Belediyesi’nin deprem bölgesine yaptığı yardımların yanı sıra İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği maddi ve manevi destek kampanyaları da seminerde gündeme geldi.  Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin işbirliğiyle gerçekleşen destek kampanyaları da seminerin konusu oldu.

 

Böylesine kıymetli ve değerli seminer sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Her zaman ifade ettik tekrar hatırlatma yapmakta fayda görüyorum. Yaptığımız ve yapacağımız projelerin merkezinde her daim yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz olmaya devam edecek. Bu anlamda yarınlarımızın teminatı gençlerimizin ülkemizde meydana gelen yüz yılın felaketinin yaralarının sarılması için gösterdikleri emek ve gayretler takdire şayandır. Tarih boyunca acılar bizleri hiç ayrıştıramadı aksine birleştirdi. Bu anlamda böylesine değerli ve hassas konuda farkındalık çalışması için gerçekleşen seminer ve kampanyalardan dolayı Çatalca Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan Balçın kardeşimi ve Çatalca’lı seminer moderatörü İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencisi Funda Ergun kardeşimi yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Deprem bölgemizi hiçbir zaman unutmayacağız ve yaralarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI