Başkan Yüksel, Engelsiz Üretim Atölyesi Öğrencilerinin Yeni Yıl Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Yüksel, Engelsiz Üretim Atölyesi Öğrencilerinin Yeni Yıl Heyecanına Ortak Oldu
 Tarih: 22-12-2023 17:36:13
Başkan Yüksel, Engelsiz Üretim Atölyesi Öğrencilerinin Yeni Yıl Heyecanına Ortak Oldu

Kartal Belediyesi, engelli bireylere el becerisi ve meslek eğitimi vererek onlara yeni ufuklar açan Engelsiz Üretim Atölyesi öğrencileri için yeni yıl partisi düzenledi. Kutlama partisinde öğrencilerle bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yeni yıl coşkularına ortak oldu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren Engelsiz Üretim Atölyesi öğrencileri için organize edilen yeni yıl partisi, Mehmet Ali Büklü Parkı’nda bulunan Jüpiter Gezegen Kafe’de düzenlendi.

Etkinliğe katılarak öğrencilerin yeni yıl heyecanını paylaşan Başkan Gökhan Yüksel, tüm engelli bireyler ve aileleri ile tek tek ilgilenerek taleplerle ilgili belediye personeline talimatlar verdi. Engelsiz Üretim Atölyesi’nin yetenekli öğrencilerine yeni yıl temennilerini ileten Başkan Yüksel, yeni yılda öğrencilerin tüm dileklerinin gerçekleşmesini diledi. 

Başkan Yüksel ile yeni yıl yemeğini yiyen engelli bireyler, yemeğin ardından çalan hareketli şarkılarla dans ederek, halaylar çekerek doyasıya eğlendi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e Başkan Yardımcıları Mustafa Ağdaş, Yasin Ünder ve Kartal Belediye Meclisi Başkanvekili Özlem Bulut’un da eşlik ettiği yeni yıl kutlama partisinde bir de pasta kesimi yapıldı. Belediye Meclisi Başkanvekili Bulut, pastayı öğrencilerle birlikte keserek yeni yıl dileklerini tuttu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI