ÇATALCA’DA UNUTULMAZ TÜRKÜ GECESİ

ÇATALCA’DA UNUTULMAZ TÜRKÜ GECESİ
 Tarih: 28-07-2023 00:47:54
ÇATALCA’DA UNUTULMAZ TÜRKÜ GECESİ

Çatalca bu aralar Başkan Mesut Üner tarafından ilçeye kazandırılan ve Cumhuriyet tarihine geçen önemli hizmetlerle adeta altın çağını yaşarken, ilçede gerçekleşen kültür-sanat etkinlikleriyle sadece bölgemizin değil İstanbul’un çekim merkezi olmaya durmaksızın devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Millet Bahçesinde bu kez unutulmaz bir türkü gecesi yaşandı. Değerli sanatçı Orhan Hakalmaz’ın sahne aldığı Türkü Gecesi’nde halkın yoğun katılımı ve coşkusu görülmeye değerdi.

Başkan Mesut Üner’in Çatalca’ya yakın dönemde ilçe halkının hizmetine sunduğu ‘’Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’’ sadece muhteşem doğal güzelliği, parkları ve kafeteryalarıyla değil Millet Bahçesi içinde yapımı gerçekleşen açık hava sahnesiyle de kültür-sanat bahçesi oldu. Millet Bahçesi açık hava sahnesinde ‘’Yaz Etkinlikleri Akşamı’’ organizasyonları kapsamında ilk Mehmet Şerif Aydın konseriyle ‘’Sıra Gecesi’’ programı muhteşem bir katılımla gerçekleşmişti. Sonrasında sırasıyla ‘’Karadeniz Gecesi’’ programında Koliva, ‘’Trakya Gecesi’’ programında ise Kobra Murat sahne almıştı. Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nde ‘’Yaz Etkinlikleri Akşamı’’ organizasyonları kapsamında bu kez ‘’Türkü Gecesi’’ programında değerli sanatçı Orhan Hakalmaz sahne alarak, Çatalca halkına unutulmaz bir ‘’Türkü Gecesi’’ yaşattı.  Türkü Gecesi’ne Başkan Mesut Üner geldiği sırada, ilçe halkının kendisine gösterdiği yoğun ilgi ve Başkan Mesut Üner’le birlikte fotoğraflar çekmesi Başkan Mesut Üner’i oldukça duygulandırdığı gözlerden kaçmadı.

 

Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nde gerçekleşen unutulmaz ve muhteşem Türkü Gecesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bu yıl halkımızın hizmetine sunduğumuz Çatalca Belediyesi Millet Bahçemizde bulunan açık hava sahnemizde yaz akşamları etkinliklerimize durmaksızın devam ediyoruz. Daha önce açık hava sahnemizde Sıra Gecesi, Karadeniz Gecesi ve Trakya Gecesi organizasyonları gerçekleştirmiştik. Bu gecede açık hava sahnemizde değerli sanatçımız Orhan Hakalmaz’ın sahne almasıyla Türkü Gecesi organize ettik. Türkü gecemizde Millet Bahçemizin eşsiz ortamında açık hava sahnemizde Çatalca halkımızın neşesi ve eğlencesine şahit olmak ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Biz gücümüzü Çatalca halkımızın huzuru ve mutluluğundan alıyoruz. Bizlere güç verdiği için tüm Çatalca halkımıza çok teşekkür ederiz. Daha nice keyifli organizasyonlarda görüşmek üzere kalın sağlıcakla.’’ dedi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI