BAŞKAN YÜKSEL, “SİZİ GÖRDÜĞÜMDE AYNI HEYECANI TAŞIYORUM”

BAŞKAN YÜKSEL, “SİZİ GÖRDÜĞÜMDE AYNI HEYECANI TAŞIYORUM”
 Tarih: 14-06-2023 12:01:54
BAŞKAN YÜKSEL, “SİZİ GÖRDÜĞÜMDE AYNI HEYECANI TAŞIYORUM”

Üniversite Adaylarına Başkan Gökhan Yüksel’den Moral Ziyareti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, belediyenin eğitim kurumlarında öğrenim gören lise son sınıf öğrencilerine moral ziyaretinde bulundu. Başkan Yüksel öğrencilere seslenerek “Üniversite sınavının süreci şu anda maalesef psikolojinizi ve zamanı iyi yönetme sanatı. Orada da bildiklerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Ben şu an sizi gördüğümde aynı heyecanı taşıyorum. Çünkü ben de sizin gibi çokça mücadele ettim, odaklandım ve çalıştım. Şimdi de sizinle aynı heyecanı paylaşarak hepinize gireceğiniz sınavlarda ve tüm hayatınız boyunca başarılar diliyorum. “ dedi.

Milyonlarca öğrenci önümüzdeki hafta sonu iyi bir üniversiteye yerleşebilmek amacıyla sınavlarda ter dökecek. TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi)’ye girecek olan lise son sınıf ve mezun öğrenciler, sınav öncesi Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile bir araya geldi. Başkan Yüksel öğrencilere hitap ettiği konuşmasında tüm üniversite adaylarına başarı diledi.

Kartal Belediyesi Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Etüt Merkezi’nde öğrenci ve öğretmenleri ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı, sınav stresi yaşayan öğrencilerle uzun süre sohbet etti. Kendi yaşamından örnekler aktararak öğrencilere moral desteği veren Başkan Yüksel; üniversite hayatı ve sınav süreçlerine dair tecrübelerini paylaştı.

“Üniversite Sınavının Süreci Maalesef Psikolojinizi ve Zamanı İyi Yönetme Sanatı”

Başkan Gökhan Yüksel sınava girecek öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada hem sınavın önemine hem de olası başarısızlık durumunda morallerinin bozulmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Yüksel konuşmasında “İlk günden bugüne kadar biriktirdiğiniz tecrübelerinizi hafta sonu sergileyeceksiniz. Üniversite kıymetli bir yer, sınav da kıymetli bir adım, fakat gireceğiniz sınav hayatın sonu değil. Üniversite sınavının süreci şu anda maalesef psikolojinizi ve zamanı iyi yönetme sanatı. Orada da bildiklerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Ben şu an sizi gördüğümde aynı heyecanı taşıyorum. Çünkü ben de sizin gibi çokça mücadele ettim, odaklandım ve çalıştım. Şimdi de sizinle aynı heyecanı paylaşarak hepinize gireceğiniz sınavlarda ve tüm hayatınız boyunca başarılar diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle gerçekleştirilen sohbetin ardından kurum müdürü Osman Ünal ve öğretmenlerin de katılımıyla pasta kesildi. Başkan Yüksel, öğrencilerle birlikte kesilen pastanın herkese şans getirmesini diledi.

Bu yıl Kartal Belediyesi Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Etüt Merkezi’nde öğrenim gören 160 öğrenci, TYT ve AYT’ye girecek. Test kitapları ve kaynak kitaplar gibi her türlü dokümanın belediye tarafından karşılandığı ve ücretsiz eğitimin verildiği merkez, her yıl yüzlerce öğrenciye hizmet etmeye devam ediyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI