Mehmet Murat Çalık, “Atatürk’ün yolunda işler yapmaya devam edeceğiz”

29 EKİM CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI
 Tarih: 23-10-2023 14:44:19
 Mehmet Murat Çalık, “Atatürk’ün yolunda işler yapmaya devam edeceğiz”

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin, Türkiye Satranç Federasyonu Beylikdüzü İlçe Temsilciliği ile birlikte düzenlediği ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası’ tamamlandı. İki gün süren ve 6 farklı kategoride toplam 320 sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye giren sporcular, kupa ve madalya ile ödüllendirildi. ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Biz, Beylikdüzü’nde cumhuriyetin bize kazandırmış olduğu erdem ve faziletlerden asla vazgeçmeden, Atatürk’ün yolunda işler yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu Beylikdüzü İlçe Temsilciliği iş birliğiyle Cumhuriyet’in 100. yılına özel ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası’ düzenledi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda gerçekleşen turnuvada dereceye giren sporcular, Beylikdüzü Belediyesi tarafından derecelerine göre kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

İki gün süren turnuvanın kapanış ve ödül törenine; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Esmer, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilci Rıza Öney, Türkiye Satranç Federasyonu Beylikdüzü İlçe Temsilcisi Nihat Pamukçu, Dünya Satranç Federasyonu (FIDE) tarafından 2022 yılının en iyi uluslararası başhakemi seçilen İsmet Arvit ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

“Atatürk’ün yolunda işler yapmaya devam edeceğiz”

 

‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası Ödüllü Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Çalık, “Bu iş birliğinden dolayı satranç federasyonumuza ve temsilcilerine yürekten teşekkür ediyorum. Satranç zordur, strateji gerektirir. Evlatlarımızın sezgilerini geliştirir. Evlatlarınızla en az sizin kadar gurur duyduğumuzu ve onlara çok güvendiğimizi bilmenizi isterim. 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 100. yılını hep birlikte kutlayacağız. Biz, Beylikdüzü’nde cumhuriyetin bize kazandırmış olduğu erdem ve faziletlerden asla vazgeçmeden, Atatürk’ün yolunda işler yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Son turun açılış hamlesini yaparak mücadeleyi başlatan Başkan Çalık, çocuklarını Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde bekleyen ailelerle de bir süre sohbet etti.

 

Dereceye giren sporcular ödüllendirildi 

 

Altı tur üzerinden düzenlenen ve çekişmeli anlara sahne olan turnuvada Türkiye’nin dört bir yanından gelen 320 sporcu mücadele etti.  Turnuvada her kategoride dereceye giren sporculara toplamda 30 bin TL ödülün yanı sıra kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI