Yusuf Erciyas’ın acı günü ablası Gülüzar Aydoğan’ı kaybetti

Erciyas sigorta işletmecisi eski CHP İstanbul il yöneticisi Yusuf Erciyas’ın ablası Gülüzar Aydoğan hakka yürüdü.
 Tarih: 01-06-2023 22:44:05   Güncelleme: 01-06-2023 22:55:05
Yusuf Erciyas’ın acı günü ablası Gülüzar Aydoğan’ı kaybetti

HABERMAX.Erciyas sigorta işletmecisi eski CHP İstanbul il yöneticisi Yusuf Erciyas’ın ablası Gülüzar Aydoğan hakka yürüdü. Bugün cenazesi Mustafa Kemal Pir Sultan Abdal Kültür ve Cemevinde kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Ihlamurkuyu mezarlığına defneilmek için sevenleri tarafında son yolculuğuna uğurlandı.

 

CHP Eski İstanbul İl yöneticisi ve İş İnsanı Erciyas Sigorta şirketleri sahibi Yusuf Erciyas’ın acı günü. Ablası Gülüzar Aydoğan’ı kaybetti. Bugün Ataşehir Mustafa Kemal Pir Sultan Abdal Kültür ve Cem evinde kılınan cenaze namazı sonrası ebediyete uğurlandı. Çok sayıda siyasetçinin katıldığı cenazeye Yusuf Erciyas taziyeleri kabul etti. Merhume Gülüzar Aydoğan’ın naaşı kılınan cenaze namazından sonra Ümraniye Ihlamurkuyu mezarlığın’da toprağa verildi.

Cenazeye katılanlar arasında. İŞ insanı Ali Özcan, Çekmeköy CHP Belediye Başkan adayı İş insanı siyasetçi Seyfettin Yıldırım, CHP il yöneticileri, Metro AŞ Yönetim Kurulu Başkan vekili Alper Yeğin, CHP Çekmeköy ilçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve yönetimi, Ataşehir CHP ilçe Başkanı Celal Yalçın ve Kadın Kolları Başkanı Sevval Düzenli, Hakkı Altınkaynak, Cafer Aktürk, Ümraniye CHP Belediye Meclis Üyesi Sacit Eyyüpoğlu, Haydar Gebetaş, ve çok sayıda vatandaş katılarak Yusuf Erciyas’ı yalnız bırakmadı.

Bizde www.habermax.com.tr İmtiyaz Sahibi Cansu Acar adına kıymetli kardeşimiz Yusuf Erciyas’ın ablası Gülüzar Aydoğan’ı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Sevenlerine ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz…     

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI