Başkan Av. Abdurrahman Dursun, Ankara'ya çıkarma yaptı

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun , bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya çıkarma yaptı.
 Tarih: 19-07-2023 20:34:46   Güncelleme: 19-07-2023 20:38:46
Başkan Av. Abdurrahman Dursun, Ankara'ya çıkarma yaptı

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun , İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Sultangazi Belediye Meclis üyesi Adem İnce ile birlikte Ankara'ya çıkarma yaptı. 

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun , Ankara ziyaretleri kapsamında  Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin,Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız  Doç. Dr. Safa Koçoğlu,Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Dr. Enes Eminoğlu ,Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Osman Boyraz,Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Refik Tuzcuoğlu,AK Parti Grup Başkanvekilimiz Dr. Leyla Şahin Usta,TBMM AK Parti Grup Başkanlığı görevine seçilen Sivas Milletvekilimiz  Av. Abdullah Güler,İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan,AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız, İstanbul Milletvekilimiz Halis Dalkılıç,AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız  Erkan Kandemir,Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sn. Dr. Sevim Sayım Madak görüştü.
Ziyarete ilişkin fotoğrafı sosyal medya hesabından  paylaşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettiğimiz ziyarette, Sultangazi’mize yeni okullar kazandırılması ve eğitim çalışmaları ile ilgili de fikir alışverişinde bulunduk.Kıymetli Bakanımıza ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum..” ifadelerini kullandı.

  HABER GALERİ
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI