CHP Fatih’te Soner Özimer görevi devraldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. CHP Fatih’in olağan kongrede seçilen ilçe başkanı Soner Özimer, görevi ilçe başkan yardımcısından devraldı.
 Tarih: 07-09-2023 21:53:17
CHP Fatih’te Soner Özimer görevi devraldı

Başkan Özimer, hiç kimsenin Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100 yıllık tarihine dün olduğu gibi bugün de gölge düşürmesine izin vermeyecek. Partimizi İstanbul’un kalbi Fatih’te iktidar yapmak için var gücümüzle çalışacağız’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yusufpaşa’da bulunan ilçe binasında gerçekleştirilen törende ilçe yönetimi CHP Fatih Belediyesi meclis üyeleri, partililer yer aldı. Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen kongrede 17 yıllık parti yöneticisi Yavuz Nazlıgül’ün başkanlığında tek listeyle girilen kongre ile ilgili önceki ilçe başkanı Yusuf Yetişgin,  kürsüye çıkarak genel merkezden gelen talimatla kongremiz ertelendi diyerek kongre salonunu terketmişti. Çıkan gerginliğin ardından kongrenin iptal nedeninin ilçe yöneticisi Yavuz Nazlıgül ile ilgili basında çıkan asılsız haberler olduğu anlaşılmıştı. Bunun üzerine Nazlıgül, adaylıktan çekilmiş yerine CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Soner Özimer başkan adayı olarak listenin başına geçmişti. Kongrede yapılan seçimde  210 delegenin oy kullanmış ve Soner Özimer başkanlığa seçilmişti.

detail-photo-fancybox-1

‘11 DELEGEMİZİN İRADESİ İL KONGRESİNE YANSIYACAKTIR. TÜM FEDAKAR YOLDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Kongrenin ardından ilçe seçim kuruluna kimin verdiği henüz belirlenemeyen itiraz dilekçesinin ret edilmesinden sonra Özimer, dün ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. Beraberindeki partililer ve yeni seçilen ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe başkanlığına gelen Özimer, Kongrede iddia edildiği gibi genel merkezin yazılı bir talimatının olmadığını, böyle bir talimatın olması halinde ilçe sekreterliğine bildirilmesi gerektiğini bir kez daha dile getirerek partililere yönelik şunları söyledi; Pazar günü gerçekleşen ilçe kongremiz de hamleye, hamle ile cevap verdik. Delege ağırlığına kongre ortamı oluşmasına rağmen gazete haberleri yüzünden kongreyi ertelemeye çalışan eski ilçe başkanının 100 yıllık CHP tarihine düşüreceği gölgeye, engel olarak, yapılan ilçe kongresinde fedakarlık yapan ve 11 il delegesini çıkaran, Fatih ilçemizin iradesinin İstanbul İl Kongresi’ne yansımasını sağlayan tüm fedakar yoldaşlarıma selam olsun. 11 delege çıkmasın diye uğraşan, bizden gibi görünüp dedikodu üretenler, partili gözüküp il başkanlığına dilekçe götürenler artık kusura bakmasınlar. Fatih ilçesi 11 delegesiyle Fatih’in iradesini il kongresine yansıtacaktır. İlçe seçim kurulu bugün yönetimimize mazbatasını vermiştir. CHP’mize hayırlı olsun’ dedi.

detail-photo-fancybox-2

‘PARTİMİN BİR NEFERİ OLARAK ÇALIŞMALARIMI ARALIKSIZ SÜRDÜRECEĞİM’

Devir teslim törenine katılan ve hakkında çıkan asılsız haberlerin partisine zarar vermesinin önüne geçmek için adaylıktan çekilen CHP Fatih İlçe Yöneticisi Yavuz Nazlıgül ise, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak ilk gün ki heyecan, coşku ve azimle çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini ifade ederek, ilçe başkanı Soner Özimer’e başarılar diledi. Hakkında yapılan haberlerle ilgili de gerekli hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini belirten Nazlıgül, bu konu ile ilgili gelişmeleri ileriki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti. 

detail-photo-fancybox-3

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI