BAŞKAN ÇEBİ, GENÇLİK MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ YATIRIM: GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
 Tarih: 02-08-2023 13:51:55
BAŞKAN ÇEBİ, GENÇLİK MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KÜÇÜKÇEKMECE GENÇLİK MERKEZİ’NİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KÜÇÜKÇEKMECE, “GENÇLİK MERKEZİ”NE KAVUŞTU

Küçükçekmeceli gençlere sanattan, spora, eğitimden, sosyal yaşama pek çok alanda hizmet verecek olan Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Merkezi’nin resmi açılışı Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Küçükçekmece Belediyesi, ilçenin en genç mekânı ‘Gençlik Merkezi’ni Halkalı Merkez Mahallesi’nde hizmete açtı.

Başkan Çebi: Hayallerimi hayata geçirmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum

Gençlik Merkezi’nin açılışını Küçükçekmecelilerle birlikte gerçekleştiren Başkan Çebi, “ gençlerin yetenekleri ve eğitimleri doğrultusunda desteklenmesinin önemine dikkat çektiği konuşmasında, “Bu güzel merkezin açılmasından dolayı çok heyecanlıyım. Gençlere çok inanıyorum, onlarla ilgili pek çok çalışmayı hayata geçirmeye çalışıyorum. Benim seçim bildirilerimden bir kısmı gençler, kadınlar, kültür, eğitim, spor ve sanatla ilgili projelerdi. Bunlar bizim hayallerimizdi. O projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Buralardan tasarruf etmedik. Bu bina da eğitim, bilim, spor ve sanatı tek bir merkezde toplamanın bir çalışmasıdır. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Çebi, merkezi gençlerle birlikte gezerek, bilim ve teknolojinde sınıflarında incelemelerde bulundu.

Pek çok alanda ücretsiz hizmet verecek

İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile açılan merkez, fitness ve pilates salonundan, atölyelere; söyleşi salonlarından, çok amaçlı ders çalışma alanlarına ve kütüphaneye kadar pek çok noktada gençlere ücretsiz hizmet verecek. Merkezdeki eğitim bölümünden 15-30 yaş aralığı gençler, spor bölümünden ise 18-50 yaş grubu vatandaşlar yararlanabilecek. Gençlik Merkezi üyelerine, spor faaliyetlerinin yanı sıra diyetisyen desteği de verilecek.

Gençlik Merkezi, 295 m2 alanda Halkalı Merkez Mahallesi, Osman Gazi Caddesi’nde inşa edildi. Üye olmak isteyenler kayıtlarını bizzat merkezden,  kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğrafla gerçekleştirebilecek. Gençlik Merkezi’ndeki faaliyetlerle ilgili 444 4 360/7996 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi edinilebilir.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI