“KE” Yılın Son Sayısında Ayla Kutlu ve Ali Teoman’ı Ağırladı

“KE” Yılın Son Sayısında Ayla Kutlu ve Ali Teoman’ı Ağırladı
 Tarih: 16-12-2023 11:30:51   Güncelleme: 16-12-2023 11:33:51
“KE” Yılın Son Sayısında Ayla Kutlu ve Ali Teoman’ı Ağırladı

Kartal Belediyesi tarafından 2 aylık periyotlar halinde yayımlanan ve Türkiye’nin en beğenilen dergileri arasında yer alan; edebiyat, kültür, sanat dergisi “KE”, yılın son sayısı olan 24. sayısını, Türk edebiyatının önemli kalemlerinden Ayla Kutlu ve Ali Teoman’a ayırdı.

“Kadın ve insan gerçeğinin aynası” olarak adlandırılan Türk edebiyatının güçlü sesi Ayla Kutlu üzerine yazan isimler arasında; Pelin Buzluk, Neslihan Hazırlar, Hidayet Karakuş, Abdullah Ezik, Saniye Kısakürek, Aybüke Bilgili, Emine Geçkil, Esra Zeynep Özdil ve Sevde Küçük bulunuyor. Nurdane Özdemir Sağkan’ın, Ayla Kutlu ile yazarlığı ve eserleri üzene gerçekleştirdiği söyleşi ise oldukça dikkat çekici.

23 Mart 2011’de (49 yaşında) hayata veda eden Türk edebiyatının özgün yazarı Ali Teoman,ise derginin “Ek Dosya” konuğu.

“KE”nin Ali Teoman imzaları; Yavuz Türk, Turhan Yıldırım, Vildan Külahlı Tanış ve Gökhan Yılmaz’dan oluşuyor.

Derginin dosya dışı çalışmalarında ise Oya Uysal, Burak Tokcan, İsmail Biçer, Serkan Türk, Asuman Gül Biçen, Fırat Caner, Ahmet Cengil, Neşe Koçak, Zekeriya Şimşek, Kadir Aydemir, Ahmet Karacan, Nihan Feyza Lezgioğlu, Hakan R. Temiz, Dilek Değerli, Kadir İncesu, Rabia Çelik Çadırcı, Turgut Akaslan, Melih Yıldız, Selma Hangül, Özge Sönmez, Atilla Er, Bahri Ömeroğlu, Ayşe Nilay Özkan, Fırat Baytak ve Gamze Güller’e ait ürünler yer alıyor.

Her sayıda olduğu gibi bu sayıda da, “Kitaplar Arasında” adını taşıyan sayfa, okurları yeni çıkan eserlere yolculuk yapmaya davet ediyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI