BAŞAKŞEHİR’DE İKİNCİ İSTİHDAM ZİRVESİ YAPILDI

Başakşehir İstihdam Zirvesi’nin ikincisini yoğun katılımla gerçekleştirildi. 3 özel oturum ve 6 konu başlığında çalıştayın yapıldığı zirvenin açılışını yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “İstihdam ve Kariyer Merkezimiz BİKAM’la istihdama ve ülke ekonomimize omuz veriyoruz. İş arayan Başakşehirli komşularımızı, işverenlerimizle aynı çatı altında buluşturuyoruz.” dedi.
 Tarih: 17-12-2023 15:14:56
BAŞAKŞEHİR’DE İKİNCİ İSTİHDAM ZİRVESİ YAPILDI

Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesindeki ekonomik hedeflere ulaşılması noktasında hayata geçirdiği Başakşehir İstihdam Zirvesi’nin ikincisine ev sahipliği yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen zirvede, Türkiye’nin uzay ve havacılık yolculuğundan e-ticaret ve yeni medyaya geniş bir yelpazede istihdam tüm yönleriyle ele alındı.

Hedef: İstihdama yönelik öneriler sunmak

Zirvenin açılışında katılımcılara hitap eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Üç özel oturumda birbirinden değerli isimler, kendi alanları başta olmak üzere, istihdama dair görüşlerini, fikirlerini ve çok kıymetli tecrübelerini paylaşacaklar. Diğer taraftan zirve kapsamında gerçekleştireceğimiz çalıştayda 6 farklı konuyu, yine alanlarında uzman katılımcılarımızla ele alacağız. Türkiye Yüzyılı’nda istihdama yönelik destekleyici, geliştirici ve uygulanabilir öneriler sunmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

“İstihdama omuz veriyoruz”

Başakşehir Belediyesi olarak hayatın her alanında olduğu gibi, istihdam alanında da kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Başkan Kartoğlu, “İstihdam ve Kariyer Merkezimiz BİKAM’la istihdama ve ülke ekonomimize omuz veriyoruz. İş arayan Başakşehirli komşularımızı, işverenlerimizle aynı çatı altında buluşturuyoruz. Tüm sektörlerde iş gücünü destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI