Aylin Kotil, Şişli Belediyesi için aday adayı oldu

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için aday adaylarının isimleri de şekilleniyor.
 Tarih: 04-12-2023 20:16:08
Aylin Kotil, Şişli Belediyesi için aday adayı oldu

Yerel seçimlere yaklaşık 4 aylık bir süre kaldı. Bir yandan siyasi partilerin seçimlerde izleyecekleri yollar yavaş yavaş belli olurken bir yandan da aday adayları kendilerini göstermeye başladı. Bunlardan biri de CHP'den Şişli belediye başkanı aday adaylığını açıklayan Aylin Kotil oldu. 

 

Türkiye adım adım 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ne gidiyor. Siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı. Ana muhalefet partisi CHP'de aday adaylık başvuruları 5 Aralık Salı günü sona eriyor.

 Aylin Kotil CHP'nin 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimleri için Şişli Belediye Başkanı aday adayı oldu.Aylin Kotil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:" Şişli Belediyesi Başkan Adaylığı başvurumu ilçe başkanımız @tamerozcanli’ya yaptım. #ŞişliŞimdi "ifadelerine yer verdi.


Aylin Kotil, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun...  1996'da kurduğu Ataköy Eğitim Merkezinde, çocuk eğitimi üzerine çalışmalarda bulunuyor.

 

  HABER GALERİ
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI