Oğuzhan Uğur balkonundaki mermiyi paylaştı: 'Listeye yeni ve korkunç bir şey eklendi'

Balkonunda yorgun mermi bulduğunu açıklayan Oğuzhan Uğur, "Manasız bir mağara adamı aktivitesi. Avukata teslim ettim mermiyi. Izdırap olacağım kendisine" diyerek konunun takipçisi olacağını ifade etti.
 Tarih: 07-06-2023 22:43:37
Oğuzhan Uğur balkonundaki mermiyi paylaştı: 'Listeye yeni ve korkunç bir şey eklendi'

YouTube kanalı olan BaBaLa TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur, balkonunda yorgun mermi buldu. Merminin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Uğur, "Manasız bir mağara adamı aktivitesi. Sonuç bu. Avukata teslim ettim mermiyi. Izdırap olacağım kendisine" ifadelerini kullandı.

Uğur yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Balkonumda şimdiye kadar zevkle döşenmiş kuş yuvaları, yarı baygın çekirgeler, diğer binalardan uçmuş gelmiş iddialı iç çamaşırları ve hatta takla atmaktan sıkılmış bir güvercin bile bulmuştum. Bu sabah listeye yeni ve korkunç bir şey eklendi. Yorgun halleriyle bile yılda ortalama 40 insanın ölümüne sebep oluyorlar. Birileri sırf takımları ya da partileri kazandı diye havaya ateş ediyor ya hani. Aşağısı boşalamıyorsa yukarısı boşalsın hesabı... Manasız bir mağara adamı aktivitesi. Sonuç bu. Avukata teslim ettim mermiyi. Izdırap olacağım kendisine. Bırak bir daha havaya sıkmayı, su tabancasıyla şaka bile yapamayacak onunla işim bittiğinde. Bir sonraki mermisi bana ya da size isabet etmesin diye."

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI