Kartal Belediyesi Satranç Akademisi Yeni Dönem Satranç Kursu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kartal Belediyesi Satranç Akademisi Yeni Dönem Satranç Kursu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
 Tarih: 23-10-2023 15:10:46
Kartal Belediyesi Satranç Akademisi Yeni Dönem Satranç Kursu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kartal Belediyesi’nin, çocukların; analitik düşüncelerine yön vermek, karar verme becerileri ile matematiksel ve mantıksal düşüncelerini geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği Satranç Akademisi’nde 2023-2024 yeni eğitim yılında verilecek kurs için bilgilendirme ve tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, çok sayıda satranç öğrencisi ve velisi katıldı. Toplantıda, Türkiye Satranç Federasyonu Sancaktepe İlçe Yöneticisi Melik Özçakar, öğrencilere ve ailelere satranç kursu ile ilgili bilgi verdi.

“Satranç, Bir Oyunun Ötesindedir”

Ailelere çocuklarına satranç oyununu sevdirme özverisi için teşekkürlerini sunan Özçakar, satranç oyununun çocukların kişisel gelişimine sağladığı katkıya dikkat çekerek, “Satranç, sadece bir oyunun ötesindedir. Bu oyun, çocukların bilişsel gelişimine büyük katkılarda bulunur. Analitik düşünce, sabır, konsantrasyon ve stratejik planlama gibi becerilerinizi bu oyun sayesinde geliştirebilirsiniz. Ayrıca, matematiksel ve mantıksal düşünme yeteneklerinizi güçlendirerek akademik başarılarınızı destekleyebilirsiniz. Veliler olarak, çocuklarınızın bu akademiye katılımını teşvik ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Onlara bu fırsatı sunarak, kişisel gelişimlerine önemli bir katkıda bulunuyorsunuz. Yeni eğitim yılında, çocuklarımızın burada öğrenecekleriyle büyüdüklerini ve geliştiklerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Hep birlikte, onları satrançla tanıştırarak bu harika deneyimi yaşamalarını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı. Toplantı sonunda ise, tüm öğrencilere, satranç takımı dağıtıldı.

Kartal Belediyesi Satranç Akademisi verilecek olan kurslar ile her Pazar günü saat 9.00- 13.00 saatleri arasında satranç öğrencilerini ağırlamaya devam edecek.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI