Habil Dökmeci aday adaylığını açıkladı

Habil Dökmeci aday adaylığını açıkladı
 Tarih: 27-11-2023 20:07:38
Habil Dökmeci aday adaylığını açıkladı

CHP'li Habil Dökmeci, Sivrihisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Habil Dökmeci, Sivrihisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu bugün yaptı. Resmi başvuru evraklarını CHP Sivrihisar İlçe Başkanı Faruk Ertaş'a teslim eden Dökmeci, başvuru sonrası açıklamalarda bulundu.

Habil Dökmeci, Sivrihisar'a olan tutkusunu ve belediye başkanlığına aday adaylığını şu cümlelerle ifade etti:

"Sevgili hemşerilerim, doğasında büyüdüğüm, havasını teneffüs ettiğim ve suyundan içtiğim Sivrihisar, tüm ömrüm boyunca bana ev sahipliği yaptı. Temiz havası, dost insanları ve huzur dolu ortamı ile büyüdüğüm bu ilçede, çocuklarımı yetiştirdim ve yaşamımı sürdürüyorum. Sivrihisar daha iyi yönetilebilir ve biz bunu başarabiliriz. Bu inançla, CHP'den aday adayı olmaktan onur duyarım. Her zaman olduğu gibi, siyaseti kişisel bir mesele olarak değil, halka hizmet aracı olarak görüyorum. Sivrihisar ve Eskişehir'in umudu, parlak bir gelecek adına birlikte çok daha iyi işler yapabiliriz. Huzurunuzda saygılarımı sunarım."

Habil Dökmeci Kimdir?

Habil Dökmeci, 1981 yılında Eskişehir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi 'Yerel Yönetimler' bölümüne devam etmektedir.

2004 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde kamu personeli olarak göreve başladı. Kurumun çeşitli biriminde görevler yaptı.

2015 yılında kendi isteği ile memleketine hizmet etmek için, Sivrihisar ilçesine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi/ Eski Genel Müdürlüğü Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildi ve halen görevine devam etmekte.

Evli ve 2 çocuk babası olan Dökmeci, 2015 yılından bu yana Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde yaşamakta.

Dökmeci, ilçede karşılaştığı yerel siyaset kaynaklı sorunların çözümü amacıyla siyasete girme karar almıştır.

 

 

 

 

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI