Beşiktaş’ta yeni yıl dahil tüm etkinlik ve kutlamalar iptal edildi!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada iki günde şehit olan 12 askerimiz için yas çağrısında bulundu. Başkan Rıza Akpolat Beşiktaş’ın tüm kurumlarına, esnafa ve halka çağrıda bulunarak; ‘’İlk etapta yıl sonuna kadar planlanan etkinliklerimizi ve yılbaşı kutlama programımızı erteliyoruz. Tüm Beşiktaş’ı evlerine, iş yerlerine beraberliğimizin sembolü olan bayraklarını asmaya davet ediyorum’’ dedi.
 Tarih: 25-12-2023 16:51:56
Beşiktaş’ta yeni yıl dahil tüm etkinlik ve kutlamalar iptal edildi!

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleşen çatışmalarda kaybettiğimiz 12 şehidimiz için Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat yas çağrısında bulundu. Tüm kutlama ve etkinliklerin iptal edildiğini duyuran Başkan Rıza Akpolat, paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

‘’YAS HALKINDIR!

Değerli komşularım, değerli esnaflarımız, Beşiktaş'ın değerli kurumları;

Sizlere çağrımızdır: İlk etapta yıl sonuna kadar planlanan etkinliklerimizi ve yılbaşı kutlama programımızı erteliyoruz. Hep birlikte bu zorlu günleri de aşacağız. Kardeşlik kazanacak, terör kaybedecek.

Tüm Beşiktaş’ı evlerine, iş yerlerine beraberliğimizin sembolü olan bayraklarını asmaya davet ediyorum. Yas için kimseyi beklemiyoruz!

https://yenisoluk.com/uploads/2023/12/rızaakpolat1

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI