Kartal Belediye Kreşlerinde Karne Heyecanı

Kartal Belediye Kreşlerinde Karne Heyecanı
 Tarih: 16-06-2023 15:35:09
Kartal Belediye Kreşlerinde Karne Heyecanı

Kartal Belediyesi’ne bağlı 15 kreşte eğitim gören minik öğrenciler karnelerini aldı.  2022 - 2023 eğitim-öğretim yılının bitişi nedeniyle düzenlenen törende minik öğrenciler karnelerini almanın heyecanını yaşadı.

Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde düzenlenen törene Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcısı İmam Aydın katıldı.

Kartal Belediyesi Merkez Kreşi, Soğanlık Orta Mahalle ve Mevhibe İnönü kreşlerinde düzenlenen törenlere katılan Başkan Yardımcısı Aydın, çocuklara bundan sonraki okul hayatlarında başarılar dileyerek karnelerini dağıttı.

Hayatlarının ilk karnesini alan çocukların sevincine ortak olan Aydın, Başkan Gökhan Yüksel’in çocuklara ve öğretmenlere yönelik mesajını da paylaştı. 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’de Kartal Belediyesi’nin 15 kreşinde eğitim-öğretim gören minik öğrencileri kutlayarak,  “2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Hem öğrencilerimizi hem de öğretmenlerimizi kutluyor, keyifli bir tatil geçirmelerini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Çocuklarla birlikte karne töreninde hatıra fotoğrafı çektirerek hediyelerini veren İmam Aydın, velilerle de bir araya gelerek çocukların kreşlerde sağlam ve kaliteli bir eğitim alarak mezun olduklarını söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in kreşlere büyük önem verdiğini ve buradaki hizmetin aksamaması için elinden gelen gayreti sarf ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Aydın, kreşlere yoğun başvuru olduğunun da altını çizdi.

Kartal Belediyesi’ne bağlı diğer kreşlerde eğitim alan minikler gün boyunca devam eden törenler ile karnelerine kavuştu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Kartal Belediyesi Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI