ANADOLU EFES, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI TARAFTARLARIYLA KUTLADI

ANADOLU EFES, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI TARAFTARLARIYLA KUTLADI
 Tarih: 30-10-2023 15:43:47
ANADOLU EFES, CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI TARAFTARLARIYLA KUTLADI

 

Sinan Erdem Spor Salonu’nda Gerçekleşen 100. Yıl Töreni Dakikalarca Ayakta Alkışlandı

 

Tarih, spor ve milli değerlerin buluştuğu bir forma

 

 

1976 yılından bu yana Avrupa arenalarında elde ettiği zaferlerle Türk sporunu en üst seviyelerde temsil eden Anadolu Efes Spor Kulübü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda oynanan Galatasaray Ekmas karşılaşmasında kırmızı formayla mücadele etti.

 

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde oynanan Anadolu Efes – Galatasaray Ekmas karşılaşması duygu dolu anlara sahne oldu. Türk basketbolunun lokomotifi olarak tarih sahnesindeki yerini alan Anadolu Efes, 100. yılda rengini al bayrağımızdan alan formayla parkeye çıktı.

 

Cumhuriyetimizin 100. Yılı'na özel olarak tasarlanan kırmızı formanın üzerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti de yer aldı. Formanın göğsünde yer alan Atatürk silueti, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü anmanın ve saygı duymanın bir ifadesi olarak öne çıktı. Karşılaşma öncesinde iki takım oyuncuları 100. yıl pankartıyla parkede yerini aldı.

 

Maç öncesinde kulüp yöneticileri birbirlerine forma takdim etti

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 5. haftasında karşı karşıya gelen Anadolu Efes – Galatasaray Ekmas maçı öncesinde Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz ve Galatasaray Ekmas Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, iki kulübün Cumhuriyetimizin 100. yılı için özel tasarladığı formaları birbirlerine takdim ettiler.

 

100. yıl coşkusu Sinan Erdem Spor Salonu’nda yaşandı

 

Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin simgesi Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkusunu yaşamak üzere basketbol ve tarih bir kez daha buluştu. Sinan Erdem Spor Salonu, yüzlerce Türk bayrağıyla kırmızıya boyandı.  

 

Maç öncesinde Cumhuriyetimizin ilan edildiği saat olan 20.30’da hava atışının yapılacağı esnada tüm ışıklar kapanarak görkemli bir tören gerçekleştirildi. Anadolu Efes altyapı oyuncularının parkede açtığı bayraklar ve Mustafa Özben’in eşsiz sunumu eşliğinde binlerce kişi 100. yılı coşkuyla kutladı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen unutulmaz kutlamalar; milli gururun ve saygının eşsiz bir birleşimini sergiledi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI