“BANDIRMA BELEDİYESİ ÇEVRE ÇALIŞMALARIYLA FARK YARATIYOR”

“BANDIRMA BELEDİYESİ ÇEVRE ÇALIŞMALARIYLA FARK YARATIYOR”
 Tarih: 20-10-2023 15:35:25
“BANDIRMA BELEDİYESİ ÇEVRE ÇALIŞMALARIYLA FARK YARATIYOR”

Bandırma Belediyesi ferah ve yaşanabilir bir kent oluşturmak için pek çok farklı alanda çalışıyor.

Parkların düzenlenmesi ve yeni yeşil alanların oluşturulmasının yanı sıra kentin önemli noktalarında bulunan kavşak alanları Belediye’ye bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü   ekiplerince gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarıyla daha şık ve daha modern bir görünüme kavuşuyor.

Bandırma’ya her geçen gün yeşil alanlar kazandıran Bandırma Belediyesi, bir yandan kentteki kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırırken bir yandan da yaptığı dönel kavşaklar ile ulaşımı düzenli ve güvenli hale getiriyor.

Bandırma Belediyesi yaptığı yeni çalışmalarla yeşil alanları daha modern ve estetik bir hale getirirken mevcutta olanların ise periyodik olarak bakımını gerçekleştirmeye devam ediyor. Yapılan peyzaj çalışmaları ile kentin yolları şık bir görünüme kavuşuyor.

                    

Bandırma Belediye Başkanı Av.  Tolga Tosun konuşmalarında “Yeşilimizi koruyor ve yaşatıyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize ve değerli hemşehrilerimize daha iç açıcı ve bol yeşilli bir çevre kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Adil, yeşil ve yaratıcı bir Bandırma hedefimize beraberce ulaşacağımıza, birlikte başaracağımıza tüm kalbimle inanıyorum” ifadelerine yer verdi. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI