İbrahim Konar, Hayatını Burcu Kırbaç ile birleştirdi

Kanal D Ana Haber Muhabiri İbrahim Konar, Hayatını Burcu Kırbaç ile birleştirdi
 Tarih: 30-09-2023 15:01:27
İbrahim Konar, Hayatını Burcu Kırbaç ile birleştirdi

Kanal D Ana Haber Muhabiri İbrahim Konar, gazetemizde yazdığı sağlık yazılarıyla tanıdığımız Diyetisyen Burcu Kırbaç ile hayatını birleştirdi.
Yaptığı birbirinden başarılı işlerle takdir toplayan Kanal D Ana Haber Muhabiri İbrahim Konar, yüzlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğünde, gazetemiz yazarı Diyetisyen Burcu Kırbaç ile mutluluğa "evet" dedi. Birbirinden renkli görüntülere sahne alan düğünde davetliler, İbrahim Konar ve Burcu Kırbaç'ın mutlu gününe şahitlik etti. Düğüne ev sahipliği yapan Sarıyer'in Belediye Başkanı Şükrü Genç, genç çifte; "Bir ömür mutlu olun, Allah bir yastıkta kocatsın" dileklerinde bulunarak, iki ismin nikahını kıydı. Büyük bir sevinç yaşadıklarını kaydeden genç çift, "Bugün bizim en güzel, en mutlu günümüz. Bu güzel gün de bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu. 
Kanal D Muhabiri İbrahim Konar, Burcu Kırbaç ile dünyaevine girdi. Büyükdere’deki Sarıyer Boğaz Bahçe Davet’te gerçekleşen düğünde Konar ve Kırbaç ailelerini; basın, iş, sanat, eğitim camiasından sevilen isimler ile  çok sayıda davetli de yalnız bırakmadı.
Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı ve Şişli Gazeteciler Derneği Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş ve Çavuş ailesi olarak, başarılı muhabir İbrahim konar ve hayat arkadaşı Burcu Kırbaç’a bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Etiketler
  HABER GALERİ
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI