Resül Emrah Şahan, Şişli Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Şişli Belediyesi Koordinatör Başkan Yardımcısı Resül Emrah Şahan, CHP İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı’yı ziyaret ederek, Şişli Belediye Başkanlığı için yolculuğa başladığını söyledi.
 Tarih: 16-12-2023 17:49:21
Resül Emrah Şahan, Şişli Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Şişli Belediyesi Koordinatör Başkan Yardımcısı, İBB ve Şişli Belediye Meclis Üyesi Resül Emrah Şahan, CHP’den Şişli Belediye Başkan aday adayı oldu .

Resül Emrah Şahan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte de A takımında yer almıştı.


İŞTE RESÜL EMRAH ŞAHAN’IN AÇIKLAMASI : 


Resül Emrah Şahan, X (Twitter) hesabında şu mesajı paylaştı: ''Sevgili dostlarım, yol arkadaşlarım, partimin değerli örgütü ve komşularım, Şişli sakinleri… Bugün Şişli için yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Emeğimle, gençliğimle, şehir plancısı kimliğimle, birikimimle ve tüm inancımla belediye başkanlığı adaylığım için ilçe başkanlığımızdan bu yolculuğa başlıyorum. Nazik misafirperverlikleri için İlçe Başkanımız @tamerozcanli‘ya ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.2019’da Ekrem Başkanımızla İstanbul’da başlayan gerçek hizmet anlayışı ve demokratik kentleri kurma vizyonumuz güçlenerek İstanbul’un her köşesine yayılacak. 
Umutluyuz, heyecanlıyız, hazırız. Başlıyoruz.
." ifadelerine yer verdi.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Yerel Seçim 2024 Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI