Bakırköy Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sait Babaoğlu "Sportif Fair Play" kariyer dalında şeref diploması ödülüne layık görüldü

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından verilen Türkiye Fair Play Ödülleri'nin sahipleri belli oldu. Sportif fair play kariyer dalında şeref diploması ödülünün sahipleri, uluslararası güreş hakemi Prof. Dr. Halil İbrahim Cicioğlu ile milli boksör Buse Naz Çakıroğlu olurken, kutlama mektubu ödüllerini de yelken antrenörü Tamer Başlığ, Bakırköy Belediyesi Spor İşleri Müdürü ve ATA Spor Kulübü Başkanı Sait Babaoğlu ve tenis hakemi Mutlu Yücebaş aldı.
 Tarih: 21-07-2023 19:55:22
Bakırköy Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sait Babaoğlu

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından 41'incisi verilen farklı dallardaki Türkiye Fair Play Ödülleri'nin 2022 yılı kazananları açıklandı.

Olimpiyatevi'nde düzenlenen basın toplantısında, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar açılış konuşması yaparken, 2. başkan Bilge Donuk ve başkan yardımcıları Remzi Yılmaz ile Sevim Güllü kazanan isimler ile gerekçelerini ilan etti.

Başkan Erdoğan Arıpınar, Türkiye'ye ve aynı zamanda fair-play'e hizmet eden, hayatını kaybetmiş insanları rahmetle andığını belirterek, "Bu komitenin bir kolu olan, grubu olan, onuru olan Fair Play Komisyonu'nun, Türkiye ve dünyada yaptığı iş zor bir iştir. Niçin zordur? Kötülerin içinden iyisini bulmak kolay ama iyilerin içinden en iyisini bulmak zor. Bize katılan jürilerle birlikte, her yıl Türkiye'de insanların ileride torunlarına kalacak bir ödülü, fair-play ödülünü veriyoruz. Torunların bir gazetede görüp, 'Dedem fair-play ödülü almış' demesi, çok büyük bir onur. Ödül kazananları kutluyorum. Kısmet olsun, önümüzdeki yıllarda da hep beraber bu yolda yürüyelim." ifadelerini kullandı.

Erdoğan Arıpınar, ihtiyaç olduğunu düşündükleri için toplumsal olaylarla ilgili de fair-play ödülü vermeye başladıklarını ve yönetim kurulu üyelerinin adayları seçtiğini kaydederek, eylül ayında düzenlenecek törenle ödüllerin verileceğini, 7 Eylül'de de Dünya Fair Play Günü'nü bir organizasyonla kutlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

Tanıtım dalı şeref diploması ödülüne, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Zeki Kutlu, TRT Spor Kanal Koordinatörü Hakan Altürk ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul Basın Danışmanı Çağatay Çıtlak layık görüldü. Aynı dalda kutlama mektubu kazananlar arasında İhlas Haber Ajansı da yer aldı.

Sportif fair play kariyer dalında şeref diploması ödülünün sahipleri, uluslararası güreş hakemi Prof. Dr. Halil İbrahim Cicioğlu ile milli boksör Buse Naz Çakıroğlu olurken, kutlama mektubu ödüllerini de yelken antrenörü Tamer Başlığ, ATA Spor Kulübü Başkanı Sait Babaoğlu ve tenis hakemi Mutlu Yücebaş aldı.

Davranış dalında şeref diploması ödülleri Türkiye Voleybol Federasyonu, Can Yayınları ve Darüşşafaka Spor Kulübü'ne verilirken, Fenerbahçe Koleji basketbolcusu Burak Gözeneli, milli kayakçı Yağmur Tuna ve Hatayspor Futbol Takımı da kutlama mektubu ödülü kazandı.

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI