Çalık, “Sınavda ter dökecek adaylarımızın motivasyonunu bozmadan, Beylikdüzü olarak sessiz kalacağız”

Beylikdüzü Belediyesi, 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumu Sınavı (YKS) öncesi gençler için motivasyon etkinliği düzenledi. Çeşitli ikramların da yapıldığı etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi. Okul çevrelerinde ses ve gürültü konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirten Çalık, “Sınavda ter dökecek adaylarımızın motivasyonunu bozmadan, Beylikdüzü olarak sessiz kalacağız” dedi.
 Tarih: 16-06-2023 16:48:26
Çalık, “Sınavda ter dökecek adaylarımızın motivasyonunu bozmadan, Beylikdüzü olarak sessiz kalacağız”

Beylikdüzü Belediyesi, Yükseköğretim Kurumu Sınavı (YKS) öncesi ilçedeki gençlerin motivasyonunu artırmak için bir etkinlik düzenledi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte gençlerle bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi. Çeşitli ikramların da yapıldığı programda, müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen öğrenciler sınav stres ve kaygısından uzaklaşarak moral depoladı.  

 

Beylikdüzü olarak sessiz kalacağız”

 

Sınavların gerçekleşeceği saat aralıklarında gürültü ve ses konusuna hassasiyetle yaklaşılması gerektiğini de ifade eden Başkan Çalık, “Tüm Türkiye’de 3 buçuk milyon aday, YKS sınavına girecek. Okulların etrafında gürültüden uzak durmamız, korna çalmamamız gerekiyor. Sınavda ter dökecek adaylarımızın motivasyonunu bozmadan, Beylikdüzü olarak sessiz kalacağız. İki gün boyunca tüm komşularımdan bu hassasiyeti bekliyorum. Adaylarımıza da sınavlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

Ekipler sınav süresince görev başında olacak

 

Belediye ekipleri aynı zamanda sınav süresince de öğrencileri yalnız bırakmayacak. İlçedeki 35 okulun önünde kurulan stantlarda su dağıtılırken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri okulların çevresinde gerekli önlemleri alacak. Zabıtalar; seyyar satıcı, inşaat çalışması ve korna gibi seslerin sınav esnasında gençlerin dikkatini dağıtmaması adına gerekli uyarıları yapacak. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Belediye Haberleri Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI